SİYASET

Özkürkçügil’e sevgi seli

CHP İzmit Belediye Başkan aday adayı Prof. Dr. Cüneyd Özkürkçügil, Kuruçeşmelilerle bir araya geldi

12 Ekim 2013 Saat: 14:46
Özkürkçügil’e sevgi seli
Özkürkçügil’e sevgi seli

Ön seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren CHP İzmit Belediye Başkan aday adayı Özkürkçügil, bir yıldır sahalarda olduğunu belirterek, “ Sadece CHP’yi tanıtmak amacıyla mahallelerde ve köylerde çalışma yaptım. Bir yıl önce aday olmak gibi bir düşüncem yoktu. Ancak bana gösterilen ilgiden dolayı 2 ay önce adaylığımı açıkladım” dedi.
“BİZ BU SEÇİMİ ALIRIZ”
Kuruçeşme Yüce Kıraathanesi’nde önceki akşam gerçekleşen toplantıya CHP’li üyelerden Fethi Güven, CHP İzmit Belediye meclis üyesi adaylarından Nurdan Tiryakioğlu Sevgi, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP’li üyelerden Servet Kulaksız ve Nafiz Korkmaz ile Ahmet Uzun da katıldı. Kuruçeşmelilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda iddialı konuşan Özkürkçügil, “ Benim literatürümde ben diye bir şey yok. Bir yıldır görüştüğüm, ellerini sıktığım, dertlerine ortak olduğum insanlarla birlikte, hep beraber bu seçimi kazanacağız” diye konuştu.
ŞÖLEN HAVASINDA TANITIM
CHP İzmit Belediye Başkan aday adayı Prof. Dr. Cüneyt Özkürkçügil, “ Aday adaylığı açıklamamdan sonra 7 aday adayı arkadaşımla bir araya gelip, adeta bir şölen havasında tanıtım yapma önerisini İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım’a ilettim. Ancak bugüne kadar bir yanıt alamadım. Ben böyle bir salonu tutmaya hazırım. Dağınık çalışmaktansa bir arada çalışmak, sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızı halka birlikte yansıtmanın önemli olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Rüstem ÖZATA

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑