TURİZM

Özür ile ilişkiler yumuşadı, Sky Airlines İsrail uçuşlarını arttırma kararı aldı

Geçtiğimiz yıllarda Antalya destinasyonuna en çok İsrailli turist taşıyan havayolu şirketi olan SKY Airlines, kış sezonunda haftada 3 gün karşılıklı 1'er sefer yaptığı Antalya - İsrail uçuşlarını artırıyor.

27 Mart 2013 Saat: 17:05
Özür ile ilişkiler yumuşadı, Sky Airlines İsrail uçuşlarını arttırma kararı aldı
Özür ile ilişkiler yumuşadı, Sky Airlines İsrail uçuşlarını arttırma kararı aldı
Hali hazırda Antalya - İsrail hattında 3 gün karşılıklı 2'şer sefer yapan SKY Airlines, iki ülke arasında oluşan olumlu hava ile birlikte uçuşlarını haftada karşılıklı 4'er sefere çıkardı.

Mayıs 2013'ten itibaren haftada 7 güne çıkacak

Turizmi de etkilemesi beklenen barış mesajlarının ardından bölgenin iki önemli turizm destinasyonu arasındaki hava köprüsünü kurmaya hazırlanan Sky Airlines, Mayıs ayından itibaren de Antalya - Tel Aviv arasında mevcut seferlerine 4 gün daha ekleyerek haftada 7 gün, 4'er sefer uçuş yapacak.

Görgülü: "Filomuza ilave uçak katacağız"

1989 yılından bu yana Antalya turizmine hizmet vermekten gurur duyduklarını belirten Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü; "Kayı Group olarak yürüttüğümüz yeniden yapılanma sürecinde tüm şirketlerimizle Türk turizmine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Üste üste 3 kez Avrupa'nın en iyi charter şirketi seçilen havayolu şirketimiz Sky Airlines'ın şu anda 3 gün karşılıklı 4'er sefer olan Antalya - İsrail arasındaki uçuşlarını Mayıs ayından itibaren de haftada 7 güne çıkaracağız. Yakın zamanda filomuza ilave uçak katmayı planladığımız SKY Airlines ile Antalya - İsrail arasındaki mesafeleri ortadan kaldıracağız ve iki ülke arasındaki turizmin gelişmesinde önemli bir rol üstlenmiş olacağız" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑