YEME & İÇME

Pastalara Kraliçe Eli Değdi

Hayallerinin peşinden koşmak için tüm kariyerini bir kenara bırakarak pastacılık eğitimi alan aynı zamanda eski güzellik kraliçesi de olan Özge Olgar,...

1 Mayıs 2013 Saat: 21:39
Pastalara Kraliçe Eli Değdi
Pastalara Kraliçe Eli Değdi
 Ma Jolie markasını yarattı. Birbirinden lezzetli, doğal, taze pastalar, çikolatalar, makaronlar ve farklı pastacılık ürünlerinin satışa sunulduğu Ma Jolie’nin ilk mağazası ise Acarkent’te açıldı.

Dünya 4’üncü Güzelimiz Özge Olgar, podyumlar yerine pastacılıkta kariyer yapmaya karar verdi, Ma Jolie markasını yarattı. Çok özel pastalar, çikolatalar, rengarenk makaronlar ve birbirinden lezzetli pastacılık ürünleri sunan Ma Jolie’nin ilk mağazası Acarkent’te açıldı. En taze ve doğal malzemeler kullanılarak ürünlerin günlük olarak hazırlandığı Ma Jolie aynı zamanda sunum teknikleriyle de dikkat çekiyor.

Tüm Ma Jolie ürünlerinde 1850 yılından beri çikolata üreten dünyanın ilk ve en büyük çikolata markalarından Callebaut Belgain Chocolate kullanılırken çikolatalar, pastalar sofistike bir ortamda farklı çay ve kahve çeşitleriyle ikram ediliyor. Catering hizmeti de veren Ma Jolie, lezzet ve görsellikte yüksek standartlarından ödün vermezken erişilebilir fiyatlarıyla özel sipariş pastalarda da tercih edilir bir adres haline geldi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑