TURİZM

Pegasus'un Antalya-İzmir uçuşları 31 Martta başlıyor

Pegasus Hava Yolları’nın 31 Mart’ta başlayacak Antalya – İzmir uçuşlarının biletleri 39.99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor

18 Şubat 2013 Saat: 09:38
Pegasus'un Antalya-İzmir uçuşları 31 Martta başlıyor
Pegasus'un Antalya-İzmir uçuşları 31 Martta başlıyor
Başladığı ilk günden itibaren uçuş ağını sürekli genişleten Pegasus Hava Yolları, 31 Marttarihinde Antalya – İzmir hattı uçuşlarına başlıyor.
 Pegasus Hava Yolları’nın haftanın 7 günü ICF Airports Antalya Havalimanı’ndan İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na karşılıklı olarak gerçekleşecek uçuşlarının biletleri, 39.99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
 Antalya - İzmir hattı ile Pegasus misafirleri, Antalya’dan yurt içinde Ankara, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Kayseri, Samsun ve Şanlıurfa; yurtdışında Amsterdam, Atina, Brüksel, Basel, Düsseldorf, Londra, Stuttgart, Viyana olmak üzere toplam 15 noktaya; İzmir’den ise yurt içinde Diyarbakır; yurtdışında Amsterdam, Cenevre ve Kopenhag olmak üzere toplam 4 noktaya bağlantılı olarak uçabilecekler.
 Pegasus misafirleri, sefer bilgilerine Pegasus Hava Yolları satış noktalarından ve www.flypgs.com internet adresinden ulaşabilirler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑