MODA

Penti 'den yazlık iç çamaşırları!

Geniş ürün gamıyla kadınların hayatını kolaylaştıran ürünler sunan Penti,....

22 Haziran 2013 Saat: 11:34
Penti 'den yazlık iç çamaşırları!
Penti 'den yazlık iç çamaşırları!
 Özel yapıştırma teknolojisi kullanılarak üretilen dikişsiz çamaşırlar başta olmak üzere, yaz iç çamaşır koleksiyonu ile yaz davetlerinin vazgeçilmezi oluyor.

Koleksiyondaki ürünler, rahatlığı kadar modelleriyle de öne çıkıyor. Tasarımlar kadınlara yaz boyunca konfor ve çekici bir görünüm sunuyor.

Tulip Straplez Sutyen, yumuşak mikro kumaşı ile günlük kullanım için ideal oluyor. Pembe dantel detaylara sahip ürün sezonun moda renklerini yansıtıyor. Sabit askılı ve çıkarılabilir push up petlere sahip sutyen, her göğüs ölçüsünde rahatlıkla kullanılabiliyor. Tulip slip ise sutyen ile takım olacak beyaz mikro kumaşı ve dantel detayı ile dikkat çekiyor. 

Spring serisi, sezon rengi olan pembe straplez sutyen ve slipten oluşuyor. Çıkarılabilir askılara sahip sutyen, hafif push up ve destekli bir kalıp sunarken, pamuklu kumaştan imal edilen slip küçük dantel işlemeleriyle romantik bir görünüm sunuyor.

Angel çamaşırın ön kısmı mikro kumaş ve taş baskıyla süslenirken, arka kısmı tamamen dantelden oluşuyor. Özel yapıştırma teknolojisi kullanılarak üretilen Magic koton slip ise, en ince giysilerden dahi belli olmuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑