MODA

Penti ile Parıltını Göster

Mağazalarında %50’ye varan indirim fırsatı sunan Penti, altın ve siyah renklerinin asaletiyle plajları sarıyor…

25 Temmuz 2013 Saat: 00:16
Penti ile Parıltını Göster
Penti ile Parıltını Göster
Penti plaj koleksiyonunda yer alan bikini ve mayolar, bu yaz plaj modasına yön verirken %50'ye indirim fırsatıyla da dikkat çekiyor. Penti'nin 'Parıltını Göster' sloganıyla beğeniye sunduğu koleksiyonunda, pul ve payet işlemelere sahip modeller, adeta güneşi kıskandıracak renkler barındırıyor. Siyahın asaletini altın rengiyle birleştiren koleksiyonda, bando üstlerin yanı sıra üçgen bikiniler ve mayokiniler de yer alıyor. Penti'nin plaj koleksiyonu sadece yüzerken değil tüm gün boyunca kadınlara eşlik edecek ürünler sunuyor…

Jewels bikini, siyah üzerine işlenmiş altın renkli pullarıyla tüm gözleri üzerine toplarken, Sparkle, romantik dantel görünümüme sahip deseni ve altın rengi payetleriyle öne çıkıyor. 
Bando üste sahip her iki bikinide de göğüs kısmında yer alan dekolte detayı şık bir görünüm sunuyor.

Celebrity, yılların vazgeçilmez modeli olan üçgen bikiniyi sezon rengi olan yavruağzı rengi ve pul işlemelerle birleştiriyor. Shimmer Triangle da yine üçgen bikiniyi altın ve gümüş rengi pullarla farklılaştırıyor.

Golda mayokini, farklı olduğu kadar plajda iddialı olmayı da seven kadınların gözdesi oluyor. Siyah üzerine altın renkli detayları ile göz kamaştıran mayokini, aynı renklerde küpe ve bilekliklerle birleşerek partilerin en favori parçası oluyor.

Penti 2013 Plaj Koleksiyonunda yer alan, mayo ve bikinilere uygun plaj kıyafetleri, çantalar ve havlular da plajlardaki şıklığı garantiliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑