TEKNOLOJİ

Perakende dünyasında imzalar dijitalleşti

Paperzero, mobilite ve sürdürülebilirliğin önemli olduğu perakende sektöründe zaman ve lokasyon bağımsız imzalama süreçlerinin yönetilmesini sağlıyor. Çözüm sayesinde çoklu mağaza yönetimi yapan AVM ile perakende mağazaları karşılıklı sözleşme, izin

8 Haziran 2024 Saat: 11:54
Perakende dünyasında imzalar dijitalleşti
Perakende dünyasında imzalar dijitalleşti

İşler dijital ortamlara taşınırken imza süreçleri de kağıt ortamdan elektronik ortamlara aktarılıyor. Kağıt tabanlı imzalama süreçleri yavaş, yapısı gereği pahalı ve otomatize olmadığı için de hataya açık. E-GÜVEN, elektronik imza altyapısı ile imza süreçlerini kolaylaştırmak için yeni nesil, kullanımı kolay Paperzero ile perakende sektörünün de hayatını kolaylaştırıyor. 2001 yılından bu yana düzenlenen en büyük iş dünyası organizasyonu Perakende Günlerine katılan E-GÜVEN, yenilikçi ve doğa dostu Paperzero platformu ile katılımcılardan tam not aldı.

Yöneticiler zaman ve mekan bağımsız imza atmak istiyor

‍Perakende sektörü için bilgi ve deneyimlerin aktarıldığı, yeni iş birliği adımlarının atıldığı etkinlikte; Paperzero mağazaların, AVM’lerin, ödeme sistemleri şirketlerinin çoklu kanal yapılarına uygunluğu ile şirketlerin ilgi odağı oldu. Çözüm, AVM’lerin çoklu mağaza iletişim süreçlerindeki sözleşme adımlarını hızlandırıyor, yıllık sözleşme yenilemelerini takip ediyor, AVM ve mağazalar arasındaki çeşitli izinler için imzalanan dilekçeleri dijitalleştiriyor ve arşivliyor. Ürün, perakende sektöründeki şirketlerin kağıda, tonere, evrak taramaya, kargoya veya arşivlemeye bütçe ayırmadan imza süreçlerini dijitale taşımalarını sağlıyor.

Yıllık maliyette yüzde 75 tasarruf

Platform, özellikle mağaza gezen saha ekiplerinin imzasını gerektiren dokümanlar için istedikleri zamanda ve mekanda e-imza veya mobil imza kullanarak imza gerektiren iş süreçlerini gerçekleştirmek isteyen yöneticilerin işlerini kolaylaştırıyor. Islak imzalı iş süreçlerine oranla yıllık maliyette yüzde 75 tasarruf sağlarken, verimliliği yüzde 60 ila 75 oranında artırıyor. Islak imzalı iş süreçlerini elektronik ortama taşıyarak kâğıt ve kargo maliyetlerinde yüzde 100’e yakın tasarruf sağlıyor.

Doğaya dost çözümle imzalar 10 saniye

Paperzero platformunun birçok büyük perakende markasında kullanıldığını söyleyen E-GÜVEN Genel Müdürü İlker Türkoğlu, “Resmi evraklar, sözleşmeler ve anlaşmalar için gereken imzaları tek platformda topladık. Dijital platformlarda doküman imzalama ve doğrulama süreçlerini bir arada sunan doğa dostu Paperzero ile kağıda ihtiyaç duyulmadan gerçekleştirilen bir işlem sadece 10 saniye sürüyor. Platform, fiziksel imza toplama, imzalı belgeleri kurye ile gönderme ve fiziksel arşiv süreçlerini dijitalleştiriyor. Hızlı, güvenli, tasarruf sağlayan, doğa dostu Paperzero platformunda bireyler ve şirketler, ihtiyaçlarına uygun paketi seçerek hemen imza veya onay süreçlerini başlatabiliyor. Hiçbir kurulum ihtiyacı olmayan platform iş dünyası için, AVM ve mağazalardaki karşılıklı anlaşma sözleşmeleri, kurum içi imza ve onay süreçleri, banka talimatları gibi ödeme sistemlerinde ise anlaşmalı kuruluşlarıyla olan imza süreçleri ve kurum içi imzalama süreçlerinin dijitalleştirilmesi için oldukça pratik.” bilgisini verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑