GÜNCEL

PKK’dan IŞİD taktiği

Mardinli muhtarı diri diri yaktılar

27 Mayıs 2016 Saat: 14:16
PKK’dan IŞİD taktiği
PKK’dan IŞİD taktiği

Mardin-Yeşilli ilçesi Merkez Bahçebaşı Mahallesi Muhtarı Memet Acu, PKK terör örgütü mensupları tarafından kaçırıldıktan sonra canlı canlı yakıldı. Mardin Yeşilli ilçesi Merkez Bahçebaşı Mahallesi Muhtarı Memet Acu evinden ayrıldıktan sonra dün saat 18.00 sıralarında yolda PKK'lı teröristler tarafından durdurularak kaçırıldı ve aracı gasp edildi.

CAYIR CAYIR YAKTILAR

Saat 23.30 sularında ise Bahçebaşı Mahallesine 3-4 kilometre mesafede eski Savur yolu üzerinde, Memet Acu'ya ait olduğu belirtilen yanmış bir araç ve içerisinde yanmış bir ceset bulundu.

'PKK' YAZDILAR

Yanan aracın arka tarafında asfalt üzerine sprey boya ile 'PKK YP' yazıldığı görüldü. Olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi. Olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Acu'nun naaşı, otopsi yapılmak üzere  Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

IŞİD TAKTİĞİ

Askeri kaynaklar, medyada bölücü terör örgütünün kullandığı taktik ve teknikleri IŞİD'den öğrendiği yer aldığını hatırlatarak bu olaydan da görüldüğü üzere, bölücü terör örgütünün sadece silahlı saldırıyı değil, barbarca insan katletmenin farklı usullerini de IŞİD'den öğrendiğine dikkat çekti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑