GÜNCEL

PKK, Kürt vatandaşın en büyük düşman

Hakkari’de 8 askerin şehit edilmesi olayını değerlendiren Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Kürt vatandaşlarının en büyük düşmanının PKK olduğunu ifade etti.

5 Ağustos 2012 Saat: 22:54
PKK, Kürt vatandaşın en büyük düşman
PKK, Kürt vatandaşın en büyük düşman

Bölücü terör örgütünün yaptığı saldırılarda Hakkari’de 8 askerin şehit edilmesi olayını değerlendiren Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, PKK’nın sadece bir terör örgütü olmadığını, dünyanın en geniş uyuşturucu ağına sahip bir zehirleme şebekesi olduğunu söyledi. Bağış, Kürt vatandaşlarının en büyük düşmanının PKK olduğunu ifade etti.

Bakan Bağış, Gaziosmanpaşa’nın Yıldız Tabya Mahallesi’nde vatandaşlarla sokak iftarında buluştu. Vatandaşlarla beraber orucunu açan Bağış, bu akşam buruk bir iftar yaşadıklarını belirtti. Sabah şehit haberiyle güne başladıklarını aktaran Bağış, “Ramazan’ın bereketinden, anlamından nasibini alamamış çarpık zihniyetin bu ülkenin kardeşliğini zedelemek için yaptığı saldırılar başarılı olamayacaktır. Allah’ın izniyle bu ülkenin bütün vatandaşları, Türk’üyle, Kürt’üyle, Çerkez’iyle, Abhaz’ıyla, bütün zenginlikleriyle, kardeşlik dokumuzu bozmak isteyenlere cevabını verecektir.” dedi.

Terör örgütünün asıl amacının birlik ve beraberliğimize zarar vermek olduğunu vurgulayan Bağış, “Biz inadına kardeşlik diyeceğiz. Allah’ın izniyle bu belayı başımızdan def edeceğiz. Bunlar sadece bir terör örgütü değil. Bunlar dünyanın en geniş uyuşturucu ağına sahip bir zehirleme şebekesi. İnsan kaçaklığından, uyuşturucu ticaretinden elde ettiği rantı kaybetmemek için bu ülkede kardeşlik projemizi hedef alıyorlar. Bu ülkenin Kürt vatandaşlarının en büyük düşmanı PKK’dır. Bunda kimsenin şüphesi olmasın. PKK bu ülkenin bütün vatandaşlarının düşmanıdır. Eli kanlı, kalleşçe saldırı yapan, şu Ramazan’ın anlamını dahi reddeden zihniyete, bu ülkenin bütün insanları el ele, gönül gönüle vererek onlara karşı bir set oluşturacağız.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑