GÜNCEL

Polis gözaltına aldı

Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliğiyle dikkati çeken ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nca öğrencilerle buluşmak üzere davet edilen amatör tiyatro sanatçısı Göksal Kaya, Kocaeli Adliyesi'nde ifade verdi.

13 Nisan 2013 Saat: 20:13
Polis gözaltına aldı
Polis gözaltına aldı
Büyükşehir Belediyesince düzenlenecek "23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali" dolayısıyla kente davet edilen Kaya, Büyükçekmece 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen bir davada, hakkında çıkartılan yakalama kararı gereğince İzmit'te kaldığı otelde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Kaya, daha sonra sevk edildiği Kocaeli Adliyesinde nöbetçi 4. Sulh Ceza Mahkemesinde ifade verdi.

"ALACAK VERECEK MESELESİ"

Adliye çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Kaya, İstanbul'da görülen bir "alacak verecek" davası nedeniyle ifade verdiğini belirterek, "Önemli bir şey yok. Sadece alacak verecek meselesi. Ben gerçek bir Atatürkçüyüm. Ona ve misyonuna yakışmayan bir harekette bulunmam söz konusu değil" diye konuştu.
Kaya, geçen yıl da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği etkinliğe katılmış ve Atatürk'e benzerliği nedeniyle öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑