YEME & İÇME

Port Cratos yeniklerle açılıyor!

Akdenizin en büyük eğlence kompleksi Port Cratos 8 haziran cumartesi aksamı vereceği özel davet ile bu yaza bomba gibi giriyor!

30 Mayıs 2013 Saat: 17:03
Port Cratos yeniklerle açılıyor!
Port Cratos yeniklerle açılıyor!
Gündüz dinlence gecce ise eğlence merkezi olan Port Cratos 2 aydır devam eden tadilat sonrası dev bir davetle kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Dünyada eşi benzeri olmayan deniz üstündeki The Ocakbaşı,dev bir akvaryum haline getirilen deniz kenarındaki Mey Balık, gecce-gündüz İtalyan lezzetlerini servis eden La Matta,çeşit çeşit buz gibi bira yudumlayabileceğiniz adanın en farklı bari North Shields,dondurma ve pasta ustası The Cacao yaz boyu Kıbrıslılara birbirinden farklı yüzlerce lezzeti sunmak üzere Port Cratos da yerini alıyor.

Hem deniz güneş olsun hemde kaliteli bir hizmet alalım diyen Kıbrıslılar içinse dev bir ada üstünde yer alan kabanaları,kendine ait özel iskeleleri ve barı bulunan Prestige Island ve özel kumsalı bulunan La Plage hizmet verecek.

En buyuk sürpriz ise daha önce Cage ile adanın eğlence anlayışını değiştiren Cratos'da bu yıl Jungle adında yepyeni bir klüp acilıyor. Rihanna,Justin Timberlake ve Madonna gibi dünyanın en buyuk starlarına turnelerinde eslik eden yabancı danscılar yaz boyu Jungle da showlar yapacaklar. Ayrıca birbirinden unlu dj ve şarkıcılarda tüm yaz Jungle da boy gösterecekler.


8 haziran cumartesi aksamı Candan Erçetin, ünlü Latin Grubu La Descargas,The Parisiens ve Jungle Mungle şov ekibinin sahne alacağı çok özel bir programla Kıbrıs'ın önde gelen 1000 kişisine özel bir davet ile kapılarını açacak olan Port Cratos her yıl olduğu gibi bu yazda sadece KKTC nin değil tüm Akdeniz'in eğlence üssü olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑