BELEDİYE

RAMAZAN COŞKUSU HER YERDE

İzmit Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği “Ramazan Eğlenceleri” sayesinde İzmit renkli bir Ramazan geçiriyor. 52 mahallede ve büyük meydanlarda gerçekleşen Ramazan eğlencelerine vatandaşlar da büyük ilgi gösteriyor

25 Temmuz 2013 Saat: 12:32
RAMAZAN COŞKUSU HER YERDE
RAMAZAN COŞKUSU HER YERDE
 Her gece binlerce kişinin katıldığı programları İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da vatandaşlarla birlikte takip ediyor.
 
MAHALLELERDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER
 
Ramazan etkinlikleri ile birlikte renkli görüntülerin yaşandığı mahallere konuk olan Başkan Doğan gece boyunca vatandaşlarla zaman geçiriyor. Doğan son olarak Kuruçeşme Fatih Mahallesi, Tavşantepe Mahallesi ve Yeşilova Mahallesi’nde düzenlenen etkinliklerde vatandaşlarla biraraya geldi. Burak Sezen ve ekibinin mahallelerdeki eğlenceli gösterilerini izleyen Başkan Doğan Ramazan’ın tadını çocuklarla birlikte yaşadı.
 
RAMAZAN’IN TADI BİRLİKTE OLMAK
 
Her yıl gerçekleşen Ramazan etkinliklerinin bu yıl da güzel bir şekilde devam ettiğini dile getiren Başkan Doğan “Ramazan’ın tadı birlikte olmakta. Bu eğlenceler birlikte olmamız için vesile. Ben sizlerle birlikte bu mübarek ayı yaşamaktan çok mutluyum” dedi.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑