GÜNCEL

RENT GO’YA 3 ÖDÜL BİRDEN!

TÜRKİYE’NİN EN PRESTİJLİ ÖDÜLLERİNDEN BİRİ OLAN İSTANBUL MARKETING AWARDS’TA RENT GO, 3 ÖDÜLLE YARIŞMAYA DAMGA VURDU!

29 Aralık 2022 Saat: 13:37
RENT GO’YA 3 ÖDÜL BİRDEN!
RENT GO’YA 3 ÖDÜL BİRDEN!

Türkiye’nin önde gelen araç kiralama markası Rent Go, şirketlerin pazarlama süreçlerindeki yenilikçi ve başarılı uygulamalarının değerlendirildiği İstanbul Marketing Awards’ta 3 kategoride birden ödüle layık görüldü.

Türk iş dünyasındaki şirketlerin, pazarlama süreçlerindeki faaliyetlerinin değerlendirildiği İstanbul Marketing Awards, markaların ve ajansların pazarlama dünyasında ürettiği yaratıcı projeleri, konusunda uzman jüri üyeleri tarafından titiz bir inceleme süreciyle belirliyor. Çok güçlü markaların yarıştığı bu önemli organizasyonda, Rent Go’nun ödül kazandığı kategoriler, “Kullanıcı Deneyimi Tasarımı (UX) E-Ticaret, Sonuca Ulaştıran Pazar Araştırmaları ve Mobil Deneyim Tasarımı, (Yenilenen).”

Organizasyonun bu yılki ödül töreni, 15 Aralık tarihinde Zorlu PSM’ de gerçekleştirildi. Törende Rent Go’nun ödülleri, Jüri Başkanları Samet Ensar Sarı (Dijital ve Teknoloji Kategorisi), Hande Aydın (Ürün Geliştirme & Deneyim & Satış Ortamı) tarafından Tunalar Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Can Tuna’ya takdim edildi.

“Her alanda önceliğimiz, yüksek hizmet kalitesi ve müşterilerimizin memnuniyeti’’

Mehmet Can Tuna, kazanılan 3 önemli ödül sonrası yaptığı açıklamada; ‘’Müşteri deneyimini ve memnuniyetini merkez alarak gerçekleştirdikleri hizmetlerin, Rent Go’nun araç kiralama sektöründe ulaştığı ayrıcalıklı noktada önemli bir pay sahibi olduğunu dile getirdi’’.

Tuna, şu değerlendirmeleri paylaştı:

‘’Üç ayrı kategoride birden ödüle layık görülmek, bizim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı oldu. Müşterilerimize araç kiralama hizmeti sunan yol arkadaşı olmak, ihtiyaç ve taleplerini değerlendirirken, hızlı, güvenli, açık, tarafsız olarak, kıyaslanamaz seviyede yüksek müşteri memnuniyeti sağlamak için çalışıyoruz. Türkiye geneline yayılmış ofislerimizle olduğu gibi dijital kanallardaki varlığımızı da bu anlayış üzerine kurguladık. Amacımız her an ulaşılabilir olmak ve sorunsuz müşteri deneyimi sunmak. Bu topraklarda doğmuş, ‘’yüzde 100 yerli sermayeli’’ bir marka olmamız da hizmet kalitemizde önemli bir fark yaratıyor. Çünkü biz hem müşterilerimizi hem de ülke coğrafyamızı yakından tanıyoruz’’ dedi.

Mehmet Can Tuna, ‘’bu önemli ödülleri almamızda önemli bir payı ve emeği olan ajansımız Scope’a, çalışma arkadaşlarımıza, iş ortaklarımıza ve değerli müşterilerimize teşekkür ederiz’’ dedi.

Marka Tercihinde En Önemli Unsur Müşteri Deneyimi

İstanbul Marketing Awards’da üç ödül kazanan Rent Go projesi, uzun süren Pazar araştırmaları ve rakip analizleri sonrası ortaya çıkan bir dijital projedir. Projenin dijital deneyim, tasarım ve yazılım süreçlerini üstlenen Scope ajansı, araç kiralama sektöründeki kullanıcıların yaşadığı dijital problemleri analiz etmiş, süreçlerin gelişimine katkıda bulunmuş, kullanıcıların, çok daha az adım ile üyelik oluşturabilmesini, rezervasyon tamamlayabilmesini ve ek hizmetler satın alabilmesine katkıda bulunmuştur.

Hayata geçen proje, müşterilerinden beğeni toplanmış, üyelik ve rezervasyon oranlarında yüksek artışlar elde edilmiştir. Marketing Türkiye Dergisi için PRAGMA Araştırma ve Danışmanlık’ın gerçekleştirdiği 'Araç Kiralama Sektör Araştırması'nda elde edilen verilerine göre Rent Go, yüzde 98’lik memnuniyet oranı ile, müşterisini en çok memnun eden ilk üç şirketten biridir.

Araştırmalar, kullanıcıların online platformlardaki marka tercihinde, en önemli belirleyici unsurun “deneyim” olduğunu ortaya koyuyor. Katılımcılar, kendilerinin deneyimlemediği firmalar için de müşteri yorumlarına ve geri bildirimlerine bakarak karar verdiklerini ifade ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑