GÜNCEL

Reyhanlı'da mazot patlaması korkuttu

Reyhanlı'da patlama sonrası TOKİ konutlarının bulunduğu bölgede bulunan ve zemin katında yangın çıkan binada mahsur kalan vatandaşlar itfaiye aracından uzatılan merdivenle kurtarıldı.

12 Mayıs 2013 Saat: 01:17
Reyhanlı'da mazot patlaması korkuttu
Reyhanlı'da mazot patlaması korkuttu
 Öğlen saatlerindeki çifte patlama ile cehenneme dönen ilçe merkezinde halkın hem duyduğu sesler, hem de kimyasal silahlı saldırı olasılığı nedeniyle tedirginliği sürerken, saat 19.00 sıralarında uzakta bir noktadan yükselen dumanlar yeni bir paniğe neden oldu.


Aynı anda ilçe merkezinden itfaiye araçları siren çalarak yola çıkınca, yeni bir bombalı saldırı olduğu söylentisi yayıldı. Ancak patlamanın ilçeye 5 kilometre uzaktaki TOKİ konutları bölgesinde bir apartmanın bodrumundaki mazot tankının sızıntı nedeniyle patladığı, burada 4 kişinin dumandan etkilendiği belirlendi. 
anlaşıldı.

Yangına, itfaiye ekipleri ile olay yeri yakınlarında bulunan çevik kuvvet ekipleri, "TOMA" aracından su sıkarak müdahale etti. 
Söndürme çalışmaları devam ederken binada mahsur kalan vatandaşlar, itfaiye aracından uzatılan merdivenle kurtarıldı. Dumandan etkilenen bazı kişiler, 112 Acil Servis ekiplerince hastanelere kaldırıldı. 

Yarım saat süren çalışmaların ardından söndürülen yangın, hasara neden oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑