GÜNCEL

Rezil baba

Aydın'da, 14 yaşındaki öz kızına esrar içirip erkeklere pazarlayan baba tutuklandı

26 Ocak 2013 Saat: 10:55
Rezil baba
Rezil baba
Aydın'da, 14 yaşındaki öz kızına esrar içirip erkeklere pazarladığı ileri sürülen R.T. (43) ile küçük yaştaki kızla para karşılığı birlikte oldukları belirlenen iki kişi tutuklandı.
Velayeti annesinden boşanan babasında olan 14 yaşındaki S.T. önceki gün Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, babası R.T.'nin kendisine esrar içirip, para karşılığı erkeklere pazarladığını söyleyip, şikayetçi oldu.
S.T.'nin psikolog eşliğinde ifadesinin alınmasının ardından polis, bir çiçekçide çalışan baba R.T.'yi işyerinde gözaltına aldı. Baba, polisteki sorgusunda, kızına esrar içirip, para karşılığı arkadaşları Y.K. (37) ve M.K.'ye (30) pazarladığını itiraf etti. Kızla ilişkiye girdikleri belirlenen Y.K. ve M.K. de Kuşadası'nda yakalanıp, gözaltına alındı. Tecavüz, yaralama ve uyuşturucu bulundurmak suçlarından sabıkalı baba R.T. ile kızla birlikte olan Y.K. ve M.K., sevk edildikleri adliyede tutuklandı.Koruma altına alınan S.T. ise Aile ve Sosyal Politikalar Aydın İl Müdürlüğü Çocuk Yuvası'na teslim edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑