YEME & İÇME

RIGATONI’DEN BAHARLA BİRLİKTE GELEN YEPYENİ MENÜ

Rigatoni’nin yenilenen menüsündeki “Prosciutto Tabağı” ile nefis bir başlangıç yapabilir ardından da “Porçini Mantarlı Renkli Tortellini” ile yemeğinizi lezzetli bir şekilde sonlandırabilirsiniz.

15 Mart 2013 Saat: 11:55
RIGATONI’DEN BAHARLA BİRLİKTE GELEN YEPYENİ MENÜ
RIGATONI’DEN BAHARLA BİRLİKTE GELEN YEPYENİ MENÜ
İtalyan mutfağının en güzel lezzetlerini misafirlerine sunan Rigatoni, yeni sezonu, yepyeni bir menü ile karşılamaya hazırlanıyor. Rigatoni, menüsüne eklediği yeni tatlarla, zengin Akdeniz mutfağının en güzel çeşitlerini misafirlerine sunmanın heyecanını yaşıyor. 

İtalyan Aşçıların Hazırladığı Bu Yepyeni Menüde Neler Yok ki!
Asmalımescit ve City’s “Mahalle”de hizmet veren; sıcak ve güler yüzlü ortamıyla müşterilerine her zaman ev ortamının samimiyetini yaşatan Rigatoni, baharın getirdiği muhteşem enerjiyi yenilenen menüsüyle sizlere sunuyor. İtalyan aşçıların hazırladığı bu yepyeni menüde neler yok ki! Rigatoni’nin yenilenen menüsündeki prosciutto tabağı ile yemeğinize nefis bir başlangıç yapabilirken, salata menüsünün artan çeşitliliğinde, farklı salatalarla, kendinizi daha sağlıklı ve zinde hissedebilirsiniz. Füme somon salata, enginar salatası, ızgara tavuk sebze salatası, levrek salata ve toskana salata çeşitleri yenilenen menünün favorileri arasında bulunuyor.

Bir İtalyan Klasiği Olan Makarna ve Pizza’nın Tadına Doyamayacaksınız… 
Rigatoni’nin makarna menüsüne eklene yeni makarna ve özel sos çeşitlerine doyamayacaksınız! Taze fesleğenli spaghetti, fusulli bolognose, renkli tortellini ve porçini mantarlı renkli tortellini Rigatoni’de makarna yemenin keyfini bir kez daha kanıtlıyor.  Levrek tabağı, somon tabağı ve dört peynirli bonfile ile Akdeniz havasının taze lezzetlerini damaklarınızda hissedeceksiniz.  

Rigatoni tabi ki tatlınızı da unutmadı! Menüye eklenen ve frambuaz sos ile birlikte ikram edilen yeni ricotta cheesecake ile yemeğinizi sonlandırırken, Rigatoni’yi seçmekle doğru bir tercih yaptığınızı çok daha iyi anlayacaksınız.Capcanlı ve taze yeşilliklerle, sağlıklı ve lezzetli yemek anlayışını yeniden şekillendiren Rigatoni damaklarınızı şenlendirmeye hazır. Baharın gelişiyle yenilenen ruhunuz gibi, yenilenen menüsüyle karşınıza çıkan Rigatoni, güler yüzlü ekibiyle birlikte sizleri bekliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑