MODA

Rita Ora’dan Türk hayranlarına adidas Originals koleksiyonu için mesaj var!

İngiliz şarkıcı ve oyuncu Rita Ora’nın adidas Originals için hazırladığı koleksiyonla ilgili Türk hayranlarına bir mesaj gönderdi. Mesajında Türk hayranlarını selamlayan Rita Ora, adidas için hazırladığı koleksiyonunu beğendikleri

28 Kasım 2014 Saat: 17:48
Rita Ora’dan Türk hayranlarına adidas Originals koleksiyonu için mesaj var!
Rita Ora’dan Türk hayranlarına adidas Originals koleksiyonu için mesaj var!

Rita Ora x adidas Originals koleksiyonu, 9 Eylül akşamı Zorlu Center adidas Mağazası’nda gerçekleşen lansman ve alışveriş partisi ile Rita Ora ve adidas sevenlerin beğenisine sunulmuştu.Ayşe Kucuroğlu, Başak Dizer, Sibel Arna, blogger Nil Ertürk ve birçok moda editörünün katılımıyla gerçekleşen organizasyonda sezon içinde satışa sunulacak 5 farklı kapsül koleksiyon Rita Ora’nın sarı saçları ve özel makyajı uygulanmış mankenler tarafından tanıtılmıştı.

adidas Originals x Rita Ora kapsül koleksiyonlarından Black’, ‘Pastel’ ve ‘Color Block’ seçili adidas mağazaları ve http://shop.adidas.com.tr/ adresinde satışa sunuluyor.

Rita Ora’nın adidas Originals için hazırladığı Sonbahar/ Kış 2014 koleksiyonları:

 ‘Black’ koleksiyonunda kaygan ve esnek deriden hazırlanan siyah parçalardan oluşuyor. Rita Ora’nın simgesi olan sürüngen desenleri karanlıkta parlıyor. Yeniden yorumlanan adidas Originals klasik ayakkabı modelleri ile eklektik tasarımlar ayaklarda yerini alıyor.

‘Pastel’ koleksiyonu gün batımı tonlarından ilham alıyor; tasarımlarda toz pembeler ve  yumuşak sarılar yer alıyor. Koleksiyondaki kanat desenleri Rita Ora’nın dövmesinden esinleniyor. Kesik omuzlar ve kalçalar, yarasa kollu parçalar, vücudu saran body suit ve yüksek belli şortlar ortaya cesur siluetler çıkarıyor.

‘Colourblock Pack’ koleksiyonu gün batımı renklerini uçlara götürüyor ve tasarımlarda canlı pembe, mavi ve sarıyı transparan detaylarla bloklar halinde bir araya getiriyor.

‘Spray’ koleksiyonu göz kamaştıran metal renk üzerine sıçratılmış siyah boya görünümünden oluşuyor. Siluetlerde asi sokak sanatı ve sokak modası sportif şıklıkta bir geliyor.

‘Roses’ koleksiyonunda ise doğanın kaosu içerisinde açmış güller bir renk ve detay patlaması içerisinde bir araya geliyor. Gece yarısı mavisi desenler için canlı bir fon oluştururken, salaş boyfriend kesimleri gösterişli feminenlik ile zıtlık oluşturuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑