SPOR

‘Ronaldinho Ocak’ta gelecek’

Fransız bloglarında, “Ronaldinho, Ocak’ta G.Saray’a gelecek” iddiaları iyice arttı. 32 yaşındaki süper yıldızın ‘spot ışıklarından’ uzak kalmamak için Galatasaray’ı tercih edeceği ileri sürüldü

13 Eylül 2012 Saat: 11:17
‘Ronaldinho Ocak’ta gelecek’
‘Ronaldinho Ocak’ta gelecek’

Yaz transfer dönemi geride kaldı ama, dünyada hala Cimbom ile ünlü Brezilyalı futbol yıldızıRonaldinho’nun adı birlikte anılmaya devam ediyor. Özellikle Fransa’da günlerdir bloglarda yayınlanan “Ronaldinho, Ocak ayında G.Saray’a gidecek” söylentileri adeta bir çığ gibi büyümeye ve giderek dillenmeye başladı. Daha önce PSG’de forma giydiği için Fransızlar’ın büyük ilgi gösterdiği Atletico Mineiro’nun 32 yaşındaki yıldızının, Avrupa’ya dönmeyi adeta iple çektiği iddia edildi.

18 MAÇTA 6 GOL 4 ASİST
Atletico Mineiro formasıyla bu sezon 18 maçta 6 gol atan ve 4 de asistle oynayanRonaldinho’nun, yeniden Avrupa’da oynayabilecek kapasiteyi yakaladığı, 1.5 sezon G.Saray forması giyerek Şampiyonlar Ligi’nde kendisini göstermek istediği belirtildi. Bunun ardından oyuncunun Brezilya Milli Takımı ile ülkelerinde gerçekleştirilecek olan 2014 Dünya Kupası finallerinde yer almayı hedeflediği bildirildi.

Bloglardaki haberdeki en önemli detay ise “Ronaldinho, ülkesinde mutlu ama spot ışıklarından uzak kalmak hiç ona göre değil” yorumu oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑