GÜNCEL

Rüşvet skandalı sonrası köşeye sıkışan Mansur Yavaş, Melih Gökçek'e dava açacak

CHP'de patlak veren 25 milyon liralık rüşvet skandalı sonrası köşeye sıkışan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Melih Gökçek'e dava açacağı kaydedildi.

24 Aralık 2019 Saat: 10:22
Rüşvet skandalı sonrası köşeye sıkışan Mansur Yavaş, Melih Gökçeke dava açacak
Rüşvet skandalı sonrası köşeye sıkışan Mansur Yavaş, Melih Gökçek'e dava açacak

CHP'de patlak veren 25 milyon liralık rüşvet skandalı büyüyor. Eski CHP'li vekil Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve 8 Belediye Meclis Üyesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Skandalın ardından iyice köşeye sıkışan Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek'e dava açağı belirtildi.

Haber Global Ankara Temsilcisi Faruk Demirel'e yaptığı açıklamaya göre; Mansur Yavaş, Melih Gökçek hakkında görevi kötüye kullanmak, terörizmin finansmanı hakkındaki kanuna muhalefet, terör örgütüne bilerek yardım etmek suçlamasıyla FETÖ'ye yardım etmek suçlamalarıyla suç duyurusunda bulunacak. Yavaş, 150 eski büyükşehir belediye meclis üyesi hakkında da ayrı ayrı suç duyurusunda bulunacak.

Başvuru bugün ya da yarın

Bu başvurular ne zaman yapılacak tarihlendirme yapılmadı ancak bugün başvurunun yapılabileceği, en geç de yarın başvurunun gerçekleşeceği ifade edildi.

CHP medyası sus pus

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın eski CHP'li vekil Sinan Aygün'den 25 milyon lira rüşvet istediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. CHP kanadından konuya ilişkin tatmin edici bir açıklama ise hala gelmedi. CHP medyası ise sürecin üzerinden 3 gün geçmesine rağmen sessizliğini koruyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑