GÜNCEL

S-400 konusunda işi bitirdik! Erdoğan açıkladı

Erdoğan, S-400 tartışmalarına son noktayı canlı yayında koydu. S-400 konusunda işin bittiğini ve geri bir dönüşün mümkün olmadığını açıkladı.

7 Mart 2019 Saat: 09:39
S-400 konusunda işi bitirdik! Erdoğan açıkladı
S-400 konusunda işi bitirdik! Erdoğan açıkladı

Başkan Erdoğan, kayyumların başarısıyla ilgili konuştu. Bunun en harika örneğinin Diyarbakır olduğunu söyledi.

Başkan Erdoğan, ortak yayında gündeme dair bazı açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, kendisinin HDP'ye oy verenlere terörist demediğini, terörist sözcüğünü nerede söylediğini ispat etsinler, diyerek tepki gösterdi. İspat ettikleri durumda da gerekeni yaparım, sözlerini söyledi.

Anketler manipülasyon için

6 yıl öncesinin seçim öncesi anketlerdeki ciddiyetin kalmadığını belirten Erdoğan, çoğu anketin manipülasyonlar için kullanıldığını da söyledi.

S-400 işi bitti

Erdoğan, S-400 tartışmalarına da son noktayı koydu ve bu konuda işin bittiğini ve geri bir dönüşün olmayacağını söyledi. Belki de S-400'den sonra S-500'e gireceğiz, vurgusunda da bulundu.

FETÖ ile mücadele

FETÖ ile mücadele kararlılıkla devam ettiğini belirten Erdoğan, bukalemun kılıklıları da buluyoruz, bulacağız, sözlerini kullandı. Bu sene içerisinde 7 bin 416 gözaltı ve bin 385 tutuklama işleminin de yaşandığını açıkladı.

ABD, silahları teröristlere vermemeli

Erdoğan, güvenli bölge ile ilgili de Türkiye'nin dışında birine bu kontrolün verimesine evet diyemeyeceklerini söyledi. Her an bir saldırı olabileceğini ve ABD'nin çekilmesini de takipte olduklarını belirtti. Çekilme konusunda henüz hala adım atılmadığını da belirtti.

Erdoğan, Amerika'nın kendi silahlarını alıp götürmesini, götürmeme durumunda da kendilerine teslim etmesi gerektiğini söyledi. Silahları kalkıp da teröristlere vermesin, ifadesini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑