SİYASET

“Saçmalıklarla karşı karşıyayız”

Kılıçdaroğlu, TOBB görüşmesi sonrası açıklama yaptı

15 Kasım 2021 Saat: 19:26
“Saçmalıklarla karşı karşıyayız”
“Saçmalıklarla karşı karşıyayız”

“Saçmalıklarla karşı karşıyayız”

Kılıçdaroğlu, TOBB görüşmesi sonrası açıklama yaptı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşmesi sonrası açıklamalarda bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Ekonominin kitabını yazdık" diyen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a tepki göstererek, "Bu zırvalıklara ve saçmalıklara asla itibar etmesinler. Bizi dinlesinler. Ülkenin sorunlarının nasıl çözüleceğini, nasıl mücadele edeceğimizi, ülkeyi aydınlığa nasıl kavuşturacağımızı içeride anlattık ve anlatmaya devam edeceğiz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti heyetiyle birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, görüşme öncesinde bir sosyal medya paylaşımında bulunarak, “Saray, enerjiye yüzde 48 zam yapıp yükü sanayiye yıktı. Buna sessiz kalmayacağım. Türkiye’nin işletmelerini korumak için birlikte ne yapabileceğimizi konuşmak üzere saat 17.00’de TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşmeye gidiyorum. Saray şunu çok iyi biliyor ki, sanayici enerjiye yapılan bu zamları halka yansıtmak zorunda. Sonra gelsin sanayicimize karalamalar… Açıkça söylüyorum; ne işletmelerimizi ezdireceğiz ne de halkın zamlara boğulmasına izin vereceğiz” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑