MODA

Sade makyaj sevenler için Golden Rose

Dünya kadınlarının tercihi renkli kozmetik devi Golden Rose, sıcak yaz günlerinde makyaj tercihi sadelikten yana olan kadınlar için göz kapaklarına odaklanmayı öneriyor

2 Ağustos 2012 Saat: 17:44
Sade makyaj sevenler için Golden Rose
Sade makyaj sevenler için Golden Rose

Pürüzsüz bir ten, salaş bir şekilde toplanmış saçlara Golden Rose eşlik edecek. Doğal tonlardaki renkleriyle cildinizle bütünleşen Golden Rose Liquid Powder Mineral Fondöten, kısa sürede cildinizi mükemmel bir görünüme kavuşturacak. Kalıcı ve suya dayanıklı yapıya sahip Golden Rose Liquid Powder Mineral Fondöten, formülündeki Jojoba ve Macadamia Nut gibi yağlarla cildinizi nemlendirirken, SPF15 ile cildinizi güneşin zararlı etkilerinden de koruyacak.

Mordan uçuk maviye, pembeden turkuaza uzanan renk skalasıyla göz kapaklarınızı sıcak yaz günlerinde makyajınızın odak noktası haline getirecek Golden Rose Silky Touch Pearl Far Serisi, güneşin enerjisini alarak içinizi kıpır kıpır yapacak. Gözlerinizi ön plana çıkarmak için yumuşak ve sedefli yapıya sahip Golden Rose Silky Touch Pearl Far Serisi’nde yer alan 116 numaralı mürdüm rengi, 119 numaralı okyanus yeşili, 129 numaralı leylak rengi ile uçuk, ama abartılı olmayan bakışlar elde edeceksiniz. Bu dramatik ve etkileyici görünümü ise, Golden Rose Silky Touch Pearl Far Serisi’nden seçeceğiniz renkleri bütün göz kapağınıza kaş altına kadar uygulayarak elde edebilirsiniz.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑