TURİZM

Sağlık turizmi masaya yatırıldı

Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp’in organize ettiği toplantıya Marka Genel Sekreteri Mustafa Ayan ve özel sağlık kuruluşlarının temsilcileri katıldı

23 Şubat 2016 Saat: 12:40
Sağlık turizmi masaya yatırıldı
Sağlık turizmi masaya yatırıldı

Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp’in organize ettiği toplantı İzmit Yahya Kaptan’da bulunan Akmis Grup binasında gerçekleşti. Toplantıda Ruhi Karaalp, Akmis Grup Genel Müdürü Olgun Aksoy, Akmis Healtpath Sağlık Turizmi Müdürü Bülent Gök, ev sahibi olarak yer aldı. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustaf Ayhan, Aile Konak Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Besnili, Özel Cihan Hastanesi Genel Müdürü Dr. Uğur Doğan, VM Medicalpark Hastanesi  Genel Müdür Yardımcısı N. Yalçın Temel, VM Medicalpark Hastanesi Misafir Hizmetler Müdürü Melih Bayrak, Özel Konak Hastanesi Kurumsal Pazarlama Yöneticisi Melek Öztürk, Özel Konak Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve İletişim Sorumlusu Hazan Taştaner, Dünya Göz Hastanesi Müdürü Hasan Egehan, Akademi Hastanesi Pazarlama ve Anlaşmalı Kurumlar Yöneticisi Feyza Demir, MARKA Uzmanı Cem Bayrak ve MARKA Koordinatörü Ahmet Yazıcı, Çağın Göz Hastanesi İşletme Müdürü İpek Kandemir, Özel Kartepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yöneticisi Berna Savur, Romatem Hastanesi İşletme Müdürü Sinem Kardeş, Romatem Hastanesi Kalite Koordinatörü Gülhan Taner, Acıbadem Hastanesi Pazarlama Sorumlusu Berrin Doğan ve yardımcısı Sengül Özel katıldı.

MARKA’DAN İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Genel Sekreteri Mustafa Ayan 6 ay önce göreve geldiğini söyledi. Ayan, özel sağlık kuruluşlarıyla ve turizmcilerle işbirliğini arttırmak istediklerini söyleyerek, “MARKA’nın kendi bölgesindeki tüm iller, büyük dinamiklerden oluşuyor. Kocaeli, Sakarya, Yalova, Düzce, Zonguldak ve Bolu, Türkiye’nin en dinamik illeri arasında. Hem doğa anlamında harika bir bölge olmasından dolayı, hem de ulaşım avantajlarından dolayı, turistlerin özellikle bu bölgeleri tercih ettiğini görüyoruz. Sağlık turizminde de aynı performansı görmek istiyoruz. Bu konuda önümüzdeki ay Sağlık Turizmi çalıştayı düzenleyeceğiz. Biz özel sağlık kuruluşları ile işbirliğini arttırıp, sağlık turizminin bölgemizde etkin olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“KOCAELİ SAĞLIK TURİZMİNDE MARKA OLACAK”

Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, toplantıya katılan konuklara ayrı ayrı teşekkür ederken, Akmis Healtpath Sağlık Turizmi birimi çalışmaları konusunda da bilgi verdi. Kocaeli’nin Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakın olmasının bir avantaj olduğunu söyleyen Karaalp, “Biz Kocaeli’nin önemli bir ulaşım yolu üzerinde olmasından dolayı sağlık turizmi girişimlerinin başarılı olacağını düşünüyoruz. Bu konuda özel kurum ve kuruluşlarla birlikte ortak çalışmalar yapıyoruz ve bu çalışmaları arttırmak istiyoruz. Bizim tek amacımız, Kocaeli’nin de artık bir sağlık turizmi kenti olmasını sağlamaktır” dedi. Toplantı yapılan görüşmelerin ardından sona erdi.

 

 

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑