SAĞLIK

SAĞLIKLI YAŞ ALMANIN YOLU

LifeClub Platin, her zaman genç kalmak isteyenlerin sağlığını yönetiyor.

2 Nisan 2024 Saat: 11:43
SAĞLIKLI YAŞ ALMANIN YOLU
SAĞLIKLI YAŞ ALMANIN YOLU

Yaş alma, hayatın doğal bir sürecidir ve her birey için kaçınılmaz bir deneyimdir. Ancak, yaş almanın getirdiği bazı zorluklar ve sağlık sorunlarıyla karşılaşmak yerine, sağlıklı yaş alma prensiplerini benimseyerek, yaşamın her döneminde sağlık ve mutluluğu sürdürmek mümkün. Sağlıklı yaş almak için, bütünsel sağlığın yani bedensel, zihinsel ve ruhsal iyilik halinin korunması büyük önem taşıyor.

Türkiye’nin ilk kişiye özel bütünsel sağlık yönetimi hizmeti sunan uygulaması LifeClub, yeni Platin üyeliği ile 65 yaş ve üzeri bireylerin iyilik, sağlığını da güvence altına alıyor. LifeClub, kişiye özel sağlık yönetimini Acıbadem Sağlık Grubu’nun deneyimi ve uzmanlığı ile sunuyor.

“3 Temel İçgörü İlham Oldu”

LifeClub Sağlıklı Yaşam Hizmetleri Genel Müdürü Elif Elkin, konu ile ilgili şunları söyledi: “LifeClub’ı tasarlarken, öncelikle dünyada neler oluyor, sağlık nasıl yönetiliyor, önleyici tıp nedir gibi başlıklarda çok derin bir araştırma süreci geçirdik ve 2021 yılı Ağustos ayında geniş kapsamlı bir araştırma gerçekleştirdik. İnsanlara, sağlıklı yaşam dendiğinde nasıl yorumladıklarını, sağlıklı kalmak için neler yaptıklarını sorduk. Araştırma neticesinde çok kıymetli pek çok bilginin yanı sıra, bizim için çok önemli 3 temel içgörü ortaya çıktı.

Birincisi, “Hasta olduğumda ya da sağlığımla ilgili bir sorunum olduğunda doktora erişebiliyorum, ancak hangi uzmanlığa gidersem, doğal olarak o spesifik alan ile ilgili yönlendirme alıyorum. KBB hekimi kulağımı biliyor, kardiyolog kalbimi… Beni bütünsel olarak tanıyan bilen bir hekim olsa, her derdimi bilse ne güzel olur” çok çıktı karşımıza. Yani en önemli bulgumuz: “Sağlığımla ilgili her şeyi bilen, bana rehberlik eden, beni yönlendiren, ihtiyacım olduğunda online da görüşebildiğim bir hekim olsa kendimi daha güvende hissederdim” oldu.

İkincisi, sıklıkla duyduğumuz, “Ben aslında biliyorum, uzun sağlıklı bir yaşam için yapmam gerekenleri de iş hayatım, seyahatlerim, ailem, sosyal hayatım derken, her şey çok hızlı akıp gidiyor. “Birileri benim iyiliğim, sağlığım için yapmam gerekenleri takip etse, bana hatırlatmalar yapsa, hatta beni takip ederek randevularımı alıp yönlendirse bir şeyleri atladım, geç kaldım endişeleri hayatımdan çıkardı.” Çünkü bir anda, “Ben en son ne zaman check-up yaptırmıştım? Ne zaman mamografi çektirmiştim diye bir anda aklıma geliyor ve korkuyorum” dendi.

Üçüncü önemli içgörü de şuydu; tüm araştırmalar aynı şeyi gösteriyor, sağlığımızı en çok ama en çok hastalandığımızda düşünüyoruz. Sağlığımla ilgili bir durum olduğunda paralize olmak istemiyorum. Acil durumlarda kimi arayacağımı, ne yapacağımı bilsem, içim daha rahat olurdu. Bu ambulans çağırmak kadar ciddi bir sorun da olabilir, sabaha karşı elime kaynar su döktüm, ne sürmeliyim ya da ateşim çıktı, toparlanmak için ne yapmalıyım gibi bir danışma ihtiyacı da olabilir.

İnsanlar sağlıklarının kontrolünü ele almak ve bunu 7/24 yapmak istiyor. Biz de, LifeClub’ı tasarlarken bu 3 temel içgörü ışığında insanların sağlıklarının kişiye özel olarak yönetilmesine hizmet etmesi amacıyla tasarladık.”

Sağlıklı Yaş Almak İçin: LifeClub Platin

Şimdi de sağlıklı yaş alma yolculuğunda üyelerinin yanlarında olduklarını belirten Elif Elkin, “Hayattaki en büyük hazinemiz sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı. Onu bir ömür koruyabilmek ve sağlıklı yaş almak için bütünsel sağlık yönetimi, önleyici tıp gibi kavramlara göre sağlık yönetimimizi yapmamız lazım. Büyüklerimizin sağlığı da bir noktadan sonra biraz daha bizim kontrolümüzde oluyor. Onları güvenebileceğimiz, ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler sunan kurumlara emanet etmek isteriz. LifeClub Platin üyeliğimiz ile 65 yaş ve üzeri bireylerin de sağlıklı yaşam yolculuğuna rehberlik ederek, onların yanında oluyoruz” dedi.

Tüm İhtiyaçlar Tek Noktada

LifeClub Platin üyeliğinin içeriğine de değinen Elif Elkin, “Platin üyeliğimiz ile 65 yaş ve üzeri bireylerin de sağlığını tek noktadan yönetmelerine imkan veriyoruz. Onların bilgilerine hakim olan, onları tanıyan, istedikleri zaman ulaşabilecekleri LifeClub Hekimi ve uzman doktorlarımızla ister yüz yüze ister online birebir görüşme yapabiliyorlar. Bir de kişiye özel atanan üye temsilcilerimiz ile yıl boyu sağlık takiplerini yapıyoruz. Üyelerimiz tüm organizasyonu tek kişi ile yönetebiliyorlar. Ayrıca tek tuşla acil durum ambulansı, 7/24 sağlık danışma araması hizmetleri de üyeliğimizin içeriğinde yer alıyor.

Üyelik dahilindeki tüm vücut MR hizmeti ile beyin dahil tepeden tırnağa tüm kontrollerini yaptırabiliyorlar. Bunun haricinde yine Kemik yoğunluğu ölçümünden, tümör markerlarına, şah damarlarının usg ile görüntülenmesine kadar yaş grubuna uygun kapsamlı check-up kontrollerini de yapıyoruz.

LifeClub Platin’de diş sağlığını da unutmadık. Diş hekimi muayenesi, panoramik diş filmi çekimi, diş beyazlatma, diş taşı temizliği (tek çene), diş dolgusu/diş çekimi gibi diş sağlığına dair geniş kapsamlı hizmetlerimiz bulunuyor. İmplant işlemlerinde de indirimler sağlıyoruz.

Her yaş grubunda olduğu gibi bağışıklık sisteminin güçlü olması ve bunun için yapılması gereken başta grip aşısı olmak üzere, aşılar ile ilgili yönlendirmeler de Platin üyeliğimiz kapsamında yer alıyor.

Evde bakım hizmetleri, dermokozmetik işlemler ve bleferoplasti operasyonlarındaki indirim oranlarımızla bireylerin yaşam kalitelerini artırırken, tüm ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.

Yine LifeClub Platin üyelerimiz de LifeClub Platform’dan sağlıklı yaşam ile ilgili ürün ve hizmetlerden indirim oranlarıyla yararlanıp, harcadıkça LifePara kazanabiliyor” dedi.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑