BELEDİYE

Sahipsiz sokak hayvanları için graffiti

Antalya Büyükşehir Belediyesi, “Evcil Hayvanların Evi Sokaklar Değildir” temalı ‘graffiti’ etkinliği düzenleyecek. Türk ve Alman sanatçılar Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’nin duvarlarını grafiti sanatıyla süsleyecek. Etkinlik b

6 Şubat 2013 Saat: 11:56
Sahipsiz sokak hayvanları için graffiti
Sahipsiz sokak hayvanları için graffiti
Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü tarafından 13–20 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek grafiti etkinliği, Hayvanat Bahçesi içerisindeki Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevinde yapılacak. Alman ve Türk graffiti sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek etkinlikle, sokak hayvanlarına yönelik farkındalık yaratmak amaçlanıyor. 
VATANDAŞLARA EĞİTİM
1 hafta sürecek etkinlik boyunca, Almanya Stuttgart merkezli Care-4-Life E.V. Hayvanları Koruma Derneği aracılığı ile bakımevinde barındırılan hayvanlar özel eğitimden geçirilecek. Bu çalışmaya ek olarak,  Dog Connection Köpek Okulu işbirliği ile etkinliğe katılan vatandaşlara “Köpek Gezdirme” eğitimi verilecek. Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılara başarı belgesi sunulacaktır.
SON BAŞVURU 7 ŞUBAT
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan eğitim programına katılmak isteyen 18- 35 yaşları arasındaki katılımcıların 7 Şubat Perşembe Günü saat 16.00’ ya kadar veteriner@antalya.bel.tr adresine kişisel ve iletişim bilgilerini belirterek müracaat etmeleri gerekiyor. Yetkililer eğitime katılacak olan kişi sayısının 30 ile sınırlı olduğunu ifade etti.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑