GÜNCEL

Sahte rapor soruşturmasında 5 doktor tutuklandı

Diyarbakır'da sahte rapor düzenlenme iddiasıyla gerçekleştirilen baskında gözaltına alınan 16 kişiden 5 kişi tutuklandı.

27 Mayıs 2014 Saat: 21:08
Sahte rapor soruşturmasında 5 doktor tutuklandı
Sahte rapor soruşturmasında 5 doktor tutuklandı

Diyarbakır'da mahkûmlara sahte rapor düzenledikleri iddiasıyla  yapılan baskında gözaltına alınan 16 kişiden 4'ü doktor olmak üzere 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 
Diyarbakır Açık Ceza İnfaz Kurumu ile diğer illerdeki Açık Ceza İnfaz Kurumlarında hükümlü iken Diyarbakır'a izinli olarak gelen hükümlülerin hastaneye yatışları ile ilgili iddialar kapsamında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan soruşturmada gözaltına alınan 16 kişiden, doktorlar; E.B, S. D, Ş. Ö, Ü.Ç, ve sivil memur İ.A; rüşvet, resmi belgede sahtecilik, kamu kurum ve kuruluşlarına karşı dolandırıcılık iddiası çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Yürütülen soruşturma kapsamında dün; rüşvet, resmi belgede sahtecilik, kamu kurum ve kuruluşlarına karşı dolandırıcılık iddiası ile Diyarbakır'da görev yapan 7 doktor, 2 memur, 2 suça aracılık eden sivil, 7 İnfaz Koruma Memuru olmak üzere 18 kişi hakkında soruşturma başlatılmıştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑