TURİZM

Sakız Adası’nda karnaval

Yunanistan’ın Sakız Adası’nda düzenlenen Apokries Karnavalı bu yıl da coşku içerisinde kutlandı

5 Mart 2014 Saat: 11:25
Sakız Adası’nda karnaval
Sakız Adası’nda karnaval

Sakız Adası Belediyesi Turizm Kalkınma Ofisi sorumluları Kostas Moundros ve Rena Pagou Damigou yaptıkları açıklamada, karnavalın her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gördüğünü belirterek,” Apokries Karnavalı bildiğiniz gibi her yıl yapılan bir etkinlik.
Bu yıl da düzenlenen karnavalda yöre halkı yöresel ve geçmiş zamanı anlatan kıyafetleri ile renkli görüntüler oluşturdular. Bu karnavalda en büyük özellik turistlerin de bu eğlencelere dahil olması. Apokries Karnavalına katılanlar adanın diğer köylerinde düzenlenen etkinlikleri hem izlediler hem de yöresel lezzetleri keşfetme fırsatına sahip oldular” dedii
Sakız Adası’ndaki diğer etkinlikleri de kamuoyu ile paylaşacaklarını belirten yetkililer,” Sakız Adası’nda gerçekleştirilecek olan festival ve etkinlikleri kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz. Burada düzenlenecek etkinlikleri izlemek isteyen Türk turistler Sakız Belediyesi internet sitesinden takip edebilir.
Sakız Adası’nın Çeşme’ye olan yakın mesafesi nedeniyle ziyaretçiler yaklaşık bir saat süren yolculuk sonrasında Sakız Adasını ziyaret edebilirler. Ayrıca adanın tarihi ve kendine özgü bölgeleri de görülmeye değer. Türk turistleri adamıza bekliyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑