SİYASET

Salon tıklım tıklım

AK Parti'nin seçim manifestosu için geri sayım başladı

6 Mayıs 2018 Saat: 14:20
Salon tıklım tıklım
Salon tıklım tıklım

Salon tıklım tıklım

AK Parti'nin seçim manifestosu için geri sayım başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçimleri için partisinin seçim manifestosunu açıklayacağı İstanbul 6. Olağan İl Kongresi için hazırlıklar tamamlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin seçim manifestosunu kongredeki konuşmasında duyuracak. Manifestoda 2023, 2053 ve 2071 hedefleri de yer alacak. Slogan ise 'İlk günkü aşkla yeniden diriliş' oldu. AK Parti İstanbul 6. Olağan İl Kongresi için kongrenin yapılacağı Sinan Erdem Spor Salonu ve çevresinde güvenlik önlemleri alındı. Gündüz saatlerinde trafiğe kapatılan Ataköy bağlantı yoluna kontrol noktaları kuruldu ve kongreye katılacak olan partililer bu kontrol noktalarından geçerek salona gitti.

BİLETLER DAĞITILDI

Katılımcılara parti örgütleri tarafından biletler dağıtıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreden önce dışarıda yapacağı konuşmaya katılacaklar ve Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan kongreye gidecekler için ayrı ayrı bilet veriliyor. Bileti olmayanlara için ise kapıda bilet dağıtılıyor.

ERDOĞAN SEÇİM MANİFESTOSUNU AÇIKLAYACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi için partisinin hazırladığı seçim manifestosunu açıklayacak.AK Parti İstanbul 6. Olağan İl Kongresi için kongrenin yapılacağı Sinan Erdem Spor Salonu ve çevresinde güvenlik önlemleri alındı. Gündüz saatlerinde trafiğe kapatılan Ataköy bağlantı yoluna kontrol noktaları kuruldu ve kongreye katılacak olan partililer bu kontrol noktalarından geçerek salona gitti. Kongreye vatandaşlar kadar gazeteciler de yoğun ilgi gösterdi. Yurtiçi ve yurtdışından 400'ün üzerinde gazeteci kongre için akredite işlemi yaptırdı. Manifestonun açıklanacağı kongre için yoğun hazırlıklar yapıldı. Salonda her bir koltuğa Türk Bayrağı ve AK Parti bayrağı dağıtıldı. Salonun içi 30, dışı ise 100 bin bayrakla süslendi.

MANİFESTONUN DETAYLARI

Manifestoda sadece Türkiye'ye değil, dünyaya dönük bir söylem olacak. Manifestoda yeni sistemin inşaasından bahsedilecek. Manifestonun yeni sistemin pusulası niteliğinde olacağı, Erdoğan'ın 'Güçlü Türkiye' vurgusu yapacağı belirtiliyor. Manifestoda 2023, 2053, 2071 hedefleri de anlatılacak. AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, hafta içinde manifesto ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Tarihe not düşülecek bir manifesto olacak" demişti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑