GÜNCEL

Seçimi kazandı makam koltuğunu yaktı!

31 Mart 2019 yerel seçiminde Cumhur İttifakının Elbistan Belediye Başkan adayı olan Mehmet Gürbüz, seçimi kazanmasının ardından ilk iş olarak makam koltuğunu yaktı ve şehir meydanını süpürdü.

2 Nisan 2019 Saat: 09:58
Seçimi kazandı makam koltuğunu yaktı!
Seçimi kazandı makam koltuğunu yaktı!

31 Mart yerel seçimlerinde bazı iller netleşirken bazı illerde ise geçersiz oylardan kaynaklı itiraz edileceği ifade edildi.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yerel seçim netlik kazanan ilçelerden. AK Parti'nin yerel seçimde Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki adayı olan Mehmet Gürbüz belediye başkan adayı seçildi. Gürbüz konu ile ilgili koltuk sevdalarının olmadığını, vatandaşa hizmet için yola çıktıklarını ve meydanda bahar temizliğini hep beraber yapacaklarını belirterek toplanan halkla beraber şehir meydanını süpürdü.

MAKAM KOLTUĞUNU YAKTI

Mehmet Gürbüz daha sonra makam koltuğunu yaktı. Gürbüz, ‘'Bizim başkanlık sevdamız yok. Şehri hep beraber ayağa kaldıracağız. Seçim günü bu şehirdeki insanlar üstlerine düşen görevi yerine getirdi. Bu insanların huzuru için çalışacağım'' şeklinde konuştu.

elbistanmakam13243qf

Elbistan'ı hak ettikleri hizmete kavuşturacaklarını belirten Gürbüz, gece gündüz demeden çalışacaklarını, bu seçimde kaybedenin olmadığını ve Elbistan'ın kazandığını vurguladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑