GÜNCEL

'Seçimlere 2 ay kala konuşacak' denmişti. Avukatından Sedat Peker açıklaması

Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, dün akşam katıldığı Halk TV canlı yayınında "Sedat Peker, ‘seçim sürecinde Türkiye’nin sokağa davet edileceği, sokak çatışmalarının içine sürükleneceğini ilişkin değerlendirmeleri vardı. O değerlendirmeler Sinan A

29 Mart 2023 Saat: 11:12
Seçimlere 2 ay kala konuşacak denmişti. Avukatından Sedat Peker açıklaması
'Seçimlere 2 ay kala konuşacak' denmişti. Avukatından Sedat Peker açıklaması

Sedat Peker'in 2021 yılında yayınladığı videolarla başladığı başlattığı ifşa ve itiraflar Türkiye gündemini sarsmıştı. Peker, "Seçimlere iki ay kala konuşacağım" demişti. 

Seçimlere iki aydan az bir süre Peker'in açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu olurken; Peker'in avukatı Ersan Barkın Halk TV canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Barkın, "Hatırlarsınız, Sedat Peker, "Seçim sürecinde Türkiye’nin sokağa davet edileceği, sokak çatışmalarının içine sürükleneceğini ilişkin değerlendirmeleri vardı. O değerlendirmeler Sinan Ateş cinayetiydi! Başka kargaşalar da oldu" ifadelerini kullandı.

Barkın ayrıca "Şunu söylemek lazım; seçime kadar bizi sokağa davet eden herkese direnmeliyiz. Seçim gecesi de bizi eve sokmak isteyen herkese karşı direnmeliyiz" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑