MAGAZİN

Seda Sayan'dan erkeklere gönderme

Seda Sayan, TV 8de ekrana gelen Seda Sultan programında meme kanserini konu aldı. Sayan, meme kanseri hastalığında sırasında eşlerini terk eden erkeklere ağır göndermede bulundu. Memesi alınan kanser hastalarını eşlerinin terk ettiğini idd

16 Ekim 2012 Saat: 16:01
Seda Sayan'dan erkeklere gönderme
Seda Sayan'dan erkeklere gönderme
Seda Sayan’ın bugünkü programına, şarkıcı Arif Susam, radyocu Funda Özkalyoncu, Prof. Dr. Cihan Uras ve kanseri yenen Canan Perdahlı katıldı. Yeni Zelanda’da kansere yakalanan, hastalıkla savaşan, hastalığı yenen ancak kocası tarafından terk edilen Canan Perdahlı, ‘Hastalığın ilk başlarında eşimle sorunum yoktu. Sonradan oldu. Hastalığı yakalandığımda yeni evliydik. Bu sürecin başında eşim yanımdaydı. Sonra yok oldu. Kızgın değilim. Birçok hasta yakını bu süreci kaldıramıyor. Perdahlı, ‘Kansere yakalanınca ‘oh sevindim’ dedim. Çünkü bir gün kanser olmaktan korkuyordum. Çok beklediğim bir şeydi. Oh dediğimde kaygılanacağım hiçbir şey kalmadı anlamındaydı. Ameliyata girerken sol mememin üstüne güle güle yazdım. Ameliyata girerken kocam yanımda yoktu. İşim var dedi. Telefonla takip etti. Yeni Zelanda’ya geri döndü. Boşandık. Perdahlı, tedavi sürecinde saçlarını erkek berberine gidip kazıttığını söyledi.  

 
Oya Başar “Kansere grip muamelesi yaptım”
Oyuncu Oya Başar da programa telefonla bağlanarak yakın zamanda yendiği meme kanseri konusunda, ‘Kansere grip muamelesi yaptım. Beni sevdiklerim ve Türk halkı ayakta tuttu. Çalışmak da çok önemli bir amacınız olunca o bana artı getirdi. Mememi kaybetmekten korkmadım bedenim benim için önemliydi bir kiloluk et değil. Önemli olan vücudum bir uzvum değil’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑