MODA

ŞEHR-İ MEDENİYET DEFİLESİ MARDAN PALACE SARAY LOBİSİNDE HAYAT BULUYOR …

Kültürel mirasımızı uluslararası platformda tanıtan, tarihi hasretlerimize şifa olması adına Medyadoktoru Yapım firması tarafından gerçekleşen “Şehr-i Medeniyet Kültür Defilesi”, Antalya’da Mardan Palace saray lobisinde hayat buluy

26 Haziran 2015 Saat: 14:21
ŞEHR-İ MEDENİYET DEFİLESİ MARDAN PALACE SARAY LOBİSİNDE HAYAT BULUYOR …
ŞEHR-İ MEDENİYET DEFİLESİ MARDAN PALACE SARAY LOBİSİNDE HAYAT BULUYOR …

Türk ve Avrupa kültürünün en parlak mimari koleksiyonlarını barındıran, Türk Turizminin Altın Sarayı: Mardan Palace, 18 Temmuz 2015 tarihinde, yapılacak bu özel kültür defilesinde, tasarımcı Gülnur Güneş’in Osmanlı koleksiyonunu yansıttığı, 20 ayrı özgün tasarımı yer alacak.

Organizasyonunu “Medyadoktoru” yapım firmasının üstlendiği defilede birçok ünlü modeller görev alırken, geceyi başta İstanbul olmak üzere, birçok şehirden davetli üst yüzey protokol ve VIP davetliler izleyecek.

Saray lobisini yansıtan mimari detayları ile öne çıkan Mardan Palace Otelin Genel Müdürü “Çetin Pehlivan”, mirasımız olan kültürel değerlerimizin tanıtımını destekleyen bu tarz anlamlı projelere ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını dile getirirken, bu özel gecenin temasına uygun mekanla birleşmesinden büyük mutluluk duyduklarını ekledi.

Bu anlamlı organizasyonu özellikle Bayram dönemine getirdiklerini belirten Satış Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı “Arda Dayıoğlu”, her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel bayram ruhunun Mardan Palace’ ın büyülü mimarisinde yaşanacağını, bu özel gösterimin, bayram tatili misafirleri için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Uğurlu: ‘Kültürel projelerimiz devam edecek’

Önemli projelere imza atan Medyadoktoru Yapım firması adına Yapımcı Savaş Uğurlu ise, ‘’Ülke tanıtımına katkı sağlayan ve ülkemizin gücünü keşfetmesi adına başta Şehr-i Medeniyet projesi olmak üzere bu ve buna benzer birçok projemiz 2015 yılında da devam edecek. Antalya denince akla sadece tatil deniz gelmemeli. Bizler Antalya’mızın kültürel değerlerini ve zenginliklerini göstermek adına Mardan Palace destekleri ile bu projeyi Antalya’da da yapma kararı aldık.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑