GÜNCEL

Sen misin kızı vermeyen: 2 ölü, 4 yaralı

'Kızım evlenecek yaşta değil' cevabını alınca dehşet saçtı.

25 Şubat 2013 Saat: 14:30
Sen misin kızı vermeyen: 2 ölü, 4 yaralı
Sen misin kızı vermeyen: 2 ölü, 4 yaralı
Bartın'da, Çelikkıran ailesi 19 yaşındaki oğulları için Demirkıran ailesinden lise öğrencisi kızlarını istedi. Demirkıran ailesi kızlarının evlenmek için yaşının küçük olduğunu, eğitimine devam ettiğini belirtince tartışma çıktı. Hakan Çelikkıran gece eve gelerek kızın babası Atilla Yaşar Demirkıran'ı dövdü. Demirkıran ailesi bir araya gelerek Çelikkıran ailesinin evine gidince taraflar sopa, demir çubuklarla birbirlerine saldırırken, av tüfekleri ateşlendi. Çıkan kavgada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

KIZININ EVLENMESİNE İZİN VERMEDİ

Olay saat 10.30 sıralarında, Bartın'ın Terkehaliller Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, Terkehalliler Köyü'nde oturan 52 yaşındaki Hakan Çelikkıran, eşi Gülay Çelikkıran ve oğlu 19 yaşındaki Yusuf Çelikkıran'ı yanına alarak, dün akşam kız istemek için Bartın Çayırlar Mahallesi'nde oturan Demirkıran ailesinin evine gitti. Hakan Çelikkıran oğlu Yusuf Çelikkıran'a Demirkıran ailesinin 17 yaşındaki Bartın Anadolu Lisesi'nde eğitim gören kızı Tuğba Demirkıran'ı istedi. 42 yaşındaki Atilla Yaşar Demirkıran, kızının okuduğunu ve yaşının küçük olması nedeniyle evlenmesine izin vermedi. Yaşanan kısa bir tartışmanın ardından Çelikkıran ailesi evlerine döndü. Hakan Çelikkıran oğluna kızın verilmemesi nedeniyle sinirlerek dün gece Demirkıran ailesinin evine giderek, Atilla Yaşar Demirkıran'ı dövdü.

AV TÜFEKLERİ ATEŞLENDİ

Bu sabah, Atilla Yaşar Demirkıran, amcasının oğlu 42 yaşındaki Hüseyin Demirkıran ve askerden izne gelen yeğeni 20 yaşındaki Emrah Demikıran'ı yanına alarak, 67 AE 834 plakalı kamyonetle Çelikkıran ailesinin evine geldi. Demirkıran ile Çelikkıran aileleri birbirlerine sopa, demir çubuklar ile saldırırken, av tüfekleri ateşlendi. Atilla Yaşar Demirkıran, Hüseyin Demirkıran, Emrah Demirkıran, Hakan Çelikkıran, oğulları Yusuf Çelikkıran ve 28 yaşındaki Günay Çelikkıran yaralanırken, Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Kavgada pompalı tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan Atilla Yaşar Demirkıran ve Hüseyin Demirkıran yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Demirkıran ailesinin yakınları hastanenin bahçesinde sinir krizleri geçirdi. Hastaneye gelen çok sayıda polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Bartın İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Alaattin Karsavuran ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok olayla ilgili bilgiler aldı.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑