YAŞAM

'Seni manken yapacağım' diye kandırmış

Adanada 3 gün önce evden çıktıktan sonra kayıplara karışan 15 yaşındaki Deniz Bavbekin hayatından endişe eden baba, kızını bulana ödül vereceğini söyledi. Tuncay Bavbek (43), “Ben çaycılık yapıyorum ama kızımı buluna motosiklet

9 Kasım 2012 Saat: 14:41
'Seni manken yapacağım' diye kandırmış
'Seni manken yapacağım' diye kandırmış

Lise 1 öğrencisi Deniz Bavbek, 7 Kasım günü öğlen saatlerinde eve gelip annesinin cüzdanından 50 lira para aldıktan sonra dışarı çıktı ve bir daha geri dönmedi. Aradan 3 gün geçmesine rağmen kızlarının izine ulaşamayan Mutlu (31) - Tuncay Bavbek çifti, polise ve Cumhuriyet Savcılığı'na başvuru yaptı.

Kızlarının bulunabilmesi için Adana'nın değişik noktalarına fotoğrafını asıp sosyal paylaşım sitesi Faceebook'tan da kayıp ilanını paylaşan çift, kızlarının sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yakın olduğu iki kişiden şüpheleniyor. Aile kızlarına “Geber öl” gibi yazılar yazan K.D. adlı gencin Deniz'i kaçırmış olabileceğinden şüpheleniyor.
Kızının annesinin cüzdanından par aldıktan sonra kayıplara karıştığını anlatan Tuncay Bavbek, “Telefonunu aradık ama önce açmadı sonrada telefonuna ulaşamadık. Ben kızımın hayatından endişe ediyorum. Kızımı kaçırıp öldürüp biryere atmış olabilirler. O benim en çok sevdiğim çocuğumdu. Bana kımızı getirene herşeyimi veririm. Ben çaycılık yapıyorum zengin bir insan değilim ama motosikletimi evimi satıp kızımı bulana ne isterse onu veririm” dedi.
Anne Mutlu Bavbek ise kızını kaçıranın geri getirmesi halinde şikayetçi olmayacağını gözyaşları içinde anlatarak, “İnternette tanıştığı çocuk bile götürdüyse kızımı getirsin şikayetçi olmayacağım. Yeter ki bana kuzumu getirsin. Hep bu internet hayatımızı karartıyor. İnternetten bir çocuk kızımı seni ünlü yapacağım seni manken yapacağım diye kandırmış. Kızıma küfür içeren sözler yazmış. Ben bu çocuktan şüpheleniyorum" diyerek ağladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑