GÜNCEL

Sevgili kavgası üniversiteli kızları öldürdü

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde 3 üniversite öğrencisinin içinde bulunduğu otomobilin takla atması sonucu 2 üniversiteli kız öldü.

25 Şubat 2013 Saat: 14:32
Sevgili kavgası üniversiteli kızları öldürdü
Sevgili kavgası üniversiteli kızları öldürdü
Sürücü Muhammet Hamza Üstünbaş, "Cansu benim sevgilimdi. Yolculuk sırasında tartıştık. Bir anda direksiyona sarılıp kırdı" dedi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 1'inci sınıf öğrencisi Cansu Günay (18) ile erkek arkadaşı üniversiteli Üstünbaş, Uludağ Üniversitesi öğrencisi Kübra Buse Bingül'ü (20) ziyaret için dün Bursa'ya geldi. Mudanya'ya gezmeye gitmek isteyen 3 genç otomobil kiraladı. 

Direksiyona geçen Üstünbaş'ın yanına Cansu Günay, arkaya ise Kübra Buse Bingül oturdu. Yaklaşık 30 kilometre gittikten sonra otomobil Güzelyalı kavşağında kontrolden çıkarak takla attı. Kazada Kübra Buse Bingül olay yerinde, ağır yaralanan Cansu Günay da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Hafif yaralanan sürücü Muhammet Hamza Üstünbaş ise Muradiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

ÖLDÜREN TARTIŞMA

Muhammet Hamza Üstünbaş verdiği ifadede, "Cansu benim sevgilimdi. Otomobili sürerken bir konu nediyle tartışmaya başladık. Sinirle bir anda direksiyona saldırdı ve olanlar oldu. Keşke onun ve Kübra'nın yerine ben ölseydim" diye konuştu.

CANSU'NUN İDEALİ ÖĞRETMENLİKTİ

Trafik kazasında ölen Cansu Günay'ın babası olan İstanbul'da birçok ünlü isme kaset yapan Aşanlar Müzik'in sahibi olan Mehmet Günay, kızının hayat dolu biri olduğunu söyledi. Cansu'nun 5 çocuğundan biri olduğunu belirten Mehmet Günay, "Cansu kendi ekmeğini kazanmak için ideali olan öğretmenlik eğitimi görüyordu. İstanbul'da oturan arkadaşı Buse'yi Bursa'da ziyarete gitti, fakat elim kazada yaşamını yitirdi. Yavrumu yarın Diyarbakar'da toprağa vereceğiz" dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑