SİYASET

“Şeyhler uçmaz, müritleri uçurur”

DP Kocaeli İl Başkanı Levent Yağız, teşkilatların önemine değinerek, her şeyi genel merkezden beklememek gerektiğini söyledi

24 Ocak 2013 Saat: 17:02
“Şeyhler uçmaz, müritleri uçurur”
“Şeyhler uçmaz, müritleri uçurur”
Demokrat Parti’nin başarılı ve dinamik il başkanı Levent Yağız, yönetim kurulu üyeleri ve parti üyeleri ile Ankara dönüşü gezi değerlendirmesi yaptı.
BİZ MOTİVE ETMELİYİZ
DP Kocaeli İl Başkanı Levent Yağız, Kent Sofrasında her Perşembe günü düzenledikleri ve parti üyelerinin katıldığı kahvaltılı toplantıda, “ Her şeyi genel merkezden ve genel başkandan beklemek bana göre başarısızlık ve hazıra konmaktır. Tam aksine bizim teşkilat olarak genel merkeze hava ve motivasyon vermemiz gerekir” dedi.
ARAÇ MÜJDESİ VERDİ
DP Kocaeli İl Başkanı Levent Yağız, Ankara’daki temaslarının çok olumlu geçtiğini, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Fuat Kara’nın daha önce verdiği sözü yerine getirdiğini ifade ederek, “ Genel merkez sadece il ve ilçe teşkilatlarımızın çalışmalarında kullanmak üzere bize bir araç tahsis etti” diye konuştu.
KENDİLİĞİNDEN GELSİNLER
Yerel seçim atmosferine girdiklerini altını çizen Yağız, “ Bizler partimizin misyonunu babalarımızdan, annelerimizden öğrendik. Ancak ben bundan sonra eski partililerimize gelin demeyeceğim. Kendini bu misyona adamış ve hala bir şeyler katmak isteyen parti büyüklerimiz kendiliğinden gelsinler” dedi.
EN AZ DÖRT BELEDİYE
Levent Yağız partilerinin Kocaeli’nde büyük ivmekler kazandığına da dikkat çekerek, “ Arkadaşlarımız gece gündüz demeden canla başla çalışıyor. Partimiz her geçen gün büyüyor ve güçleniyor. Daha evvelden de söylediğim gibi Kocaeli genelinde en az dört belediyede partimizin amblemini görmek istiyorum. Ancak şunu da söylemek isterim; 364 gün DP’liyim deyip sandıkta başka partili olanlarla işimiz yok” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑