MAGAZİN

Sibel Can diyet listemin peşinde

Sevim Emre zayıflama uğruna iddiaya girdiği eşi Orhan Gencebaya inat yaklaşık 3 ayda 11 kilo verdi.

25 Ağustos 2012 Saat: 00:44
Sibel Can diyet listemin peşinde
Sibel Can diyet listemin peşinde

Sibel Can'ın bile kendisini arayıp diyet listesini istediğini belirten Emre, "Sibel formülü gizlediğimi düşünüp sitem etti" dedi

Uzun zamandır fazla kilolarıyla başı dertte olan Sevim Emre nihayet muradına erdi. Geçtiğimiz sene zayıflama karşılığında Orhan Gencebay'la yeni arabasına iddiaya bile giren Emre, 2 buçuk ayda toplam 11 kilo verdi. Kendisini görenlerin şaşırdığını dile getiren sanatçı, ünlü şarkıcı Sibel Can'ın yaptığı diyetin peşine düştüğünü belirtti. Emre, "Sibel Can diyet listemin peşine düştü. Telefonla beni arayıp, 'Bana niye verilmiyor o listeler' diyerek sitem etti" açıklamasında bulundu.

DİYETİSYEN PALAVRA

Diyetisyenin verdiği listeyle kilo veremediğini dile getiren Emre, "Diyetisyen palavralarına inanmıyorum. Şuanda 65 kiloyum. Hedefim 60'ı görmek. Şeker, ekmek ve tuzu hayatımdan çıkardım. Bol bol yüzüyorum. Her gün dereotu, nane, maydanoz ve yeşil elma suyunu bir bardak içiyorum" dedi.

Hepsinin evlilikleri reklam

38 yıldır arabeskin babası Orhan Gencebay'la evli olan Sevim Emre evlenip kısa sürede boşanan ünlüler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Emre, "Bunlar göstermelik reklam aşkı. Hakiki aşk sabun köpüğü gibi bitmez. Severek evleniyorlar bir hafta sonra boşanıyorlar" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑