GÜNCEL

SİBEL GÖNÜL’DEN İZMİT’E TAM NOT

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ile birlikte İzmit Belediyesi tarafından yürütülen projeleri gezdi. Her projenin ayrı bir ihtiyaca cevap veren ve profesyonel olarak yürütülen çalışmalar

23 Temmuz 2012 Saat: 16:51
SİBEL GÖNÜL’DEN İZMİT’E TAM NOT
SİBEL GÖNÜL’DEN İZMİT’E TAM NOT

İlk olarak Yeşilova Mahallesi’nde yapımı devam eden Kapalı Pazar Yeri projesini gezen Gönül, kapalı pazarların şehirlerin modernleşmesi anlamında önemli bir adım olduğunu dile getirdi. Proje hakkında detaylı bilgi alan Gönül daha sonra Yarbay Refik Cesur İlköğretim Okulu’nun 24 derslik yeni yapılan binasını ve bahçesinde İzmit Belediyesi tarafından kurulan havuzu inceledi. 20 noktada kurulan havuzlardan binlerce çocuğun faydalandığı bilgisini veren Başkan Doğan “sadece bu havuzdan her gün 250 çocuk yararlanıyor” dedi. Projenin önemli bir sosyal eksikliğe çözüm olduğunu söyleyen Sibel Gönül belediye tarafından yürütülen mahallelerde havuz projesini çok önemsediğini söyledi. Gönül çocuklarla bol bol sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

DOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Sıcak havaya aldırış etmeden İzmit’te yürütülen pek çok projeyi gezen Gönül ve Doğan, Cephanelik Spor Tesisleri, Kadın Sosyal Yaşam Alanı ve Üçyol Meydan düzenleme projelerini de incelediler. Projelerin son durumu hakkında bilgi veren Başkan Doğan yapımı devam eden projelerin tamamlandığında şehre farklı bir hava katacağını söyledi. Gönül, sosyal projeler konusundaki çalışmalarından ötürü Başkan Doğan ve ekibine teşekkür etti.

BÖLGE PRESTİJ KAZANACAK

Gönül ve Doğan son olarak Cumhuriyet Parkı ve Acısu Parkı’nda yapılan çalışmaları incelediler. Bu incelemelerde esnafla bol bol sohbet eden  ikili çalışmaların hızla devam ettiğini ve kısa süre sonra bitecek bu çalışmalar sonrasında bu bölgelerin prestij kazanacağını ifade ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑