MAGAZİN

Sibel Kekilli: Çok acı çektim!

Türk asıllı Alman oyuncu Sibel Kekilli, rol aldığı karakterler ve Türk takipçilerinin sosyal medya üzerinden gönderdiği mesajlarla ilgili konuştu.

6 Kasım 2018 Saat: 09:46
Sibel Kekilli: Çok acı çektim!
Sibel Kekilli: Çok acı çektim!

'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde 'Shae' karakterini canlandıran 38 yaşındaki oyuncu, bu yıl yayınlanacak 'Bullets' dizisiyle ekranlara yer alacak.Sibel Kekilli, Şu sıralar post-prodüksiyon aşamasında olan Alman yapımı 'Berlin, I Love You' filminin karodunda yer alıyor.

Variety’den Nick Vivarelli’ye röportaj veren Kekilli, sosyal medya üzerinden kendisine yapılan hakaretlerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

"ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDIM"
“İnsanlar beni tehdit ediyor, bana hakaret ediyor” diyen ünlü oyuncu, “Ölüm tehditleri bile aldım. Ama kadın hakları için savaşmak benim görevim. Çünkü bu kültürü biliyorum. Bir kadın olarak bu kültürü tanıyorum; çok acı çektim ve konuşmalıyım, susmamalıyım" ifadelerini kullandı.

38 yaşındaki yıldız, "Eğer sadece birinin hayatını değiştirebilirsek bile buna değer" şeklinde konuştu.Geçen yıl Instagram profilini Türkiye’deki bazı takipçilerine kapatan Sibel Kekilli, kendisini bir kadın olarak, bir insan olarak koruması gerektiğini ifade etti.Halen Türkiye’den kendisine senaryolar gönderildiğini dile getiren oyuncu, “Gerçekten harika Türk yönetmenler var. Doğru senaryo varsa, orada da çalışmak isterim” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑