MAGAZİN

Sibel Üresin'i şoke eden iltifat

Seda Sayanın programına konuk olan Fulya Özkalyoncu, canlı yayında yaptığı çok eşlilik açıklamaları ile tartışma yaratan Sibel Üresinin çok seksi olduğunu söyledi.

13 Ekim 2012 Saat: 19:18
Sibel Üresin'i şoke eden iltifat
Sibel Üresin'i şoke eden iltifat

Gazeteci Funda Özkalyoncu, canlı yayında yaptığı çok eşlilik açıklamaları ile tartışma yaratan Sibel Üresin'in çok seksi olduğunu söyledi. Bu açıklama başta Seda Sayan'ı olmak üzere stüdyodakileri hem şaşırtıp hem güldürdü. Utanan Sibel Üresin ise, konunun değişmesini istedi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Seda Sultan programında Seda Sayan'ın bugünkü konukları bugünkü bölümünce cinsellik üzerine konuşuldu. Programın konuklarından gazeteci Funda Özkalyoncu yaptığı açıklamayla programa damgasını vurdu.

'Yeni evli bir kadın olgun bir kadın gibi davranabilir mi? ' diye Özkalyoncu, 'Çünkü bir kadının da seksten anladığı yaşlar oluyor ' dedi.

Sibel Üresin de, 'Evet 30 yaş sonrası ' karşılığını verdi.

Funda Özkalyoncu'nun, 'Yeni evli bir kadın, olgun bir kadın gibi davranamaz ve ben o dokunmama, bilememe mağsumiyetini de çok seviyorum ' sözleri üzerine ise kaşrı çıkan Üresin şunları söyledi:

'HERKES EVLİLİK ÖNCESİ CİNSELLİK YAŞIYOR '

'Bu anlattıklarınız nerede kaldı Funda Hanım, artık çatır çatır porno cdleri var. Bunlar kalmadı artık. Herkes evlilik öncesi cinsel birleşme yaşıyor veya tam birleşme olmasada ciddi manada yakınlaşma yaşıyor. Herkes cinselliği biliyor. Sorun şu; yanlış biliyor. '

'SİBEL ÜRESİN ÇOK SEKSİ BİR KADIN '

Üresin'in bu sözleri üzerine Özkalyoncu, 'Benim bir algım var. Tesettürlü ve islami inanıştaki karı kocaların el ele tutuşmaları,ev hali ve diğer kadınlardandan onların cinsel hayatı daha iyi. Ben öyle hissediyorum. Alış veriş merkezlerinde seyriediyorum. O hal evde iyi bir yatak yoksa olmaz. Sibel de öyle bak çok seksi bir kadın ' dedi.

Bu açıklama başta Seda Sayan'ı olmak üzere stüdyodakileri hem şaşırtıp hem güldürdü.

Özkalyoncu sözlerine şöyle devam etti:

'Bakışlarından anlaşılır. Sibel'i kocasıyla yan yana görsem daha da anlayacağım bir durum olur. O asla kocasının zırnığını göstermez. Bence Sibel Üresin çok hoş bir kadın. Evdeki kadınlık ve karı koca hali de çok hoş bir kadın. '

Bu sözler karşısında hem gülen hem de utanan Sibel Üresin, 'Bence konuyu değiştirelim ' dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑