GÜNCEL

Sıcak saatler! Bahçeli Tunceli'de...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Tunceli'de... Kentte yoğun güvenlik önlemleri alınmış durumda.

28 Kasım 2014 Saat: 13:04
Sıcak saatler! Bahçeli Tunceli'de...
Sıcak saatler! Bahçeli Tunceli'de...

Bahçeli Valilik ziyaretinin ardından çıkışta şu konuşmayı yaptı. "Bizim gidemeyeceğimiz yer yoktur" diyen Bahçeli "İşte buradayım, Başbakan ne yapacak?" dedi.

Bahçeli, "1937 ve 38'de Tunceli'de olan olaylar isyandır. Ve bu isyana karışanlar bölücü terör örgütüdür. Hiç bir ahlaksız sürece müsamaha gösterilemez" diye konuştu.

Bahçeli'nin programında son anda iki değişiklik yapıldı. Esnaf ve cemevi ziyaretleri iptal edildi. Bahçeli, Ankara'ya dönüyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geceyi geçirdiği Elazığ'dan sabah saatlerinde uzun araç konvoyu ile karayoluyla Tunceli'ye hareket etti. Elazığ'dan yaklaşık 300 araçlık konvoyla yola çıkan Bahçeli'nin konvoyundaki araç sayısı 135 kilometrelik yol boyunca katılan araçlarla 500'ü aştı. Bahçeli'ye Elazığ'ın yanı sıra Malatya, Bingöl, Kahramanmaraş'ın da aralarında bulunduğu il ve ilçelerden partililer de eşlik etti. Yaklaşık 1.5 saatlik yolculuğun ardından Tunceli'ye gelen Bahçeli, önce Vali Osman Kaymak'ı makamında ziyaret etti. Bahçeli'nin valiliğe girişi sırasında partililer, 'Devletin başına devlet gelecek'sloganları attı. Ziyaret öncesi 10 ilden kente binlerce çevik kuvvet polisi getirildi.10 ilden kente binlerce çevik kuvvet polisi getirildi.

Bahçeli’nin ilk ziyaret yeri olan Tunceli Valiliği’nin bulunduğu Atatürk Mahallesi’nde çok sayıda çevik kuvvet polisi, zırhlı araçlar ve TOMA’larla yoğun güvenlik önlemi alındı. MHP Lideri Bahçeli’nin kente gelişini protesto etmek amacıyla fırın ve eczaneler dışında hiçbir esnaf kepenk açmadı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑