KÜLTÜR/SANAT

"ŞİİR AĞRISI" Okurlarıyla buluşuyor

Yazarımız Hasan Akbaş'ın ilk şiir kitabı '' Şiir Ağrısı '' satış noktalarında siz değerli okurlarıyla buluşmayı bekliyor!

3 Mayıs 2013 Saat: 15:01
"ŞİİR AĞRISI" Okurlarıyla buluşuyor
"ŞİİR AĞRISI" Okurlarıyla buluşuyor

Akbaş’ın bu ilk Kitabında şiirlerin temel içeriğini, ruhunu, özünü, mesajını sonsuzlukla kuşatılmış saf bir aşk duygusu ile kendi içinde yaşattıklarından yola çıkarak kaleme almış.. Bu dünyanın sınırlı, fiziksel yapısına bağlı olarak kısırlaştırılmış maddi aşk anlayışına karşı, gerçek aşkı, sonsuzluğa uzanan saf aşkı terennüm etmeye çalışmış. Gerçek aşkın varlığını koruyan sonsuzluk kavramına eklemlenmiş bir büyük aşk duygusunu bu şiirlerinde âdeta katman katman yapraklar halinde açmaya çalışmış.Akbaş, bu şiirler toplamında aşkı kendisi adına tam bir fedakâr âşık tipiyle somutlamaya çalışıyor.

Kitabını, Arvo yayınları katkısıyla İzmir'den çıkaran yazar, ilk imza gününü de '' 18.ci İzmir Kitap Fuarında '' yapmış olup; yakın bir zaman diliminde İstanbul'da siz değerli okurları için imza günü düzenlemek istediğini her fırsatta dile getirmektedir.

Bidüunyahaber.net ailesi olarak; Kendine has lirizmiyle sevenlerinin büyük sevgisine mazhar olan Hasan Akbaş'ın bu ilk kitabına mutlaka kütüphanenizde  yer ayıracağınıza inanıyoruz.
Şiir Ağrısı kitabına http://www.insancilsahaf.com/urun.aspx?urunid=17838 adresinden  ve  0222 233 8264 numaralı telefondan ulaşıp sahip olabilirsiniz

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑