GÜNCEL

Silopi'de yol kontrolü yapan PKK'lılar polise saldırdı

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde karayolunda geçen araçlarda kimlik kontrolü yapan yüzleri maskeli PKK yandaşlarına polis müdahale etti. Göstericiler polise molotof kokteyli, havai fişek ve taşlarla saldırdı.

10 Ocak 2015 Saat: 12:29
Silopi'de yol kontrolü yapan PKK'lılar polise saldırdı
Silopi'de yol kontrolü yapan PKK'lılar polise saldırdı

Silopi'de, dün gece Irak ile bağlantıyı sağlayan transit karayoluna 2 ayrı noktadan çıkan PKK yandaşları, araçları durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Lastik yakarak yolu trafiğe kapatan göstericilere Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden sevk edilen polis araçlarıyla müdahalede bulunuldu.

OLAYLAR 4 SAAT SÜRDÜ

Göstericiler burada polis araçlarına molotof kokteyli, havai fişek ve taşlarla saldırdı. Polis 3’üncü Cadde ve 1’inci Cadde girişlerinde toplanan göstericileri dağıtmak için basınçlı su ve gaz bombaları ile müdahalede bulundu. Göstericiler ile polisin çatıştığı İpek yolu savaş alanına döndü. Olaylar nedeniyle ilçenin giriş ve çıkışlarında uzun araç kuyrukları oluştu. Yaklaşık 4 saat süren olayların sonunda göstericiler ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi. Olayların sona ermesinin ardından trafik tekrar eski akışına döndü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑