GÜNCEL

Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi Beykoz'da yakalandı

Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi Doğukan Çep Beykoz'un İshaklı köyünde yakalandı.

6 Ocak 2023 Saat: 13:26
Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi Beykozda yakalandı
Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi Beykoz'da yakalandı

Gelen son dakika bilgisine göre cinayete kurban giden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in cinayetinin azmettiricisi yakalandı. Beykoz'un İshaklı köyünde yakalanan Dodo lakaplı Doğukan Çep, Hasan Ferit Gedik cinayeti davasında 35 yıl 4 ay hapis cezası almış ve aranıyordu.

Ankara Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, Ateş cinayeti soruşturmasıyla ilgili bir süredir İstanbul'da firari şüphelileri yakalamak için çalışma yürütüyordu. Bugün akşam saatlerinde Ateş cinayetine ilişkin aranan Doğukan Çep'in Beykoz İshaklı Köyünde bulunan bir otelde olduğu belirlendi. İstanbul ve Ankara polislerinin ortaklaşa yaptığı çalışma sonucunda otele baskın düzenlendi. Polislerin geldiğini fark eden Doğukan Çep otelin arka kısmında bulunan ormanlık alana kaçmak istedi. Bu sırada polis ekiplerinin havaya uyarı ateşi etmesinin ardından Doğukan Çep yakalandı. Gözaltına alınan Doğukan Çep'in Ankara'ya götürüleceği öğrenildi.

MHP'Lİ YÖNETİCİYLE FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Cinayetin azmettirici Doğukan Çep’in cinayetle iligli soruşturma kapsamında gözaltına alınan MHP İstanbul il yöneticisi Ufuk Köktürk ile fotoğrafları da ortaya çıktı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑