BELEDİYE

Sincan tertemiz olacak

Sincan'da girilmedik sokak bırakmayan belediye temizlik ekipleri Sincan'ın daha sağlıklı ve temiz olması için titizlikle çalışıyor. Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Sincanımız hepimizin yaşadığı kocaman bir ev aslı

11 Şubat 2013 Saat: 13:47
Sincan tertemiz olacak
Sincan tertemiz olacak
Sincan Belediyesi 'Daha Temiz Bir Sincan' için çalışmalarına devam ediyor. Gece ve gündüz vardiyaları ile 24 saat hizmetlerine devam eden ekipler tüm caddeleri pırıl pırıl yapıyor. Cadde, sokak temizliklerinin yanı sıra okul bahçelerini ve camileri de temizleyen Belediye, vatandaşın takdirini topluyor.

Hidrolik sıkıştırmalı Çöp Kamyonları, vakumlu kaldırım ve yol süpürme araçları ve çalışkan personeli ile Sincan Belediyesi temizlik ekibi, ilçenin her noktasını temizliyor. Ekipler sadece cadde sokak değil aynı zamanda boş parselleri, pazar yerleri ve çöp çıkarma noktalarını da düzenli olarak temizliyor.

Temiz bir dünya için el ele verilmesi gerektiğini vurgulayan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna 'Sincanımız hepimizin yaşadığı kocaman bir ev aslında, bu bilinçle biz Belediye olarak ilçemizin en ücra köşesinde dahi temizlenmemiş bir tek yer bile bırakmamak için gayret ediyoruz. Halkımızın temizlik konusundaki hassasiyeti de bizi mutlu ediyor. Bu hassasiyetin artarak sürmesini diliyoruz.' dedi.CAMİLER PIRIL PIRIL

Sincan Belediyesi temizlik ekipleri sadece sokakları değil camileri de tertemiz hale getiriyor. Sincan Müftüsü Osman Şener de camilerin 'Yüce Yaradan'ın Evi' olduğunu belirterek 'Camilerimizin temizlenmesini sağlamaları da çok önemli bir hizmet. Camiler herkese açık alanlardır bu neden ile daha çabuk kirleniyor, tozlanıyor. Belediye görevlilerinin camilerimizi temizlemesi ile insanlarımız daha rahat secde ediyor' dedi.

OKUL BAHÇELERİ TEMİZLENİYOR

Sincan Belediyesi, okulların bahçe temizliklerinden boyalarına, banklarından çöp kovalarına kadar pek çok ihtiyacını da gideriyor. Belediye'nin imkanları doğrultusunda okul bahçelerini belli periyotlarla temizliyor. Burak Reis İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Deniz; 'Okullarımıza verdiği destek bizler için çok önemli. Okulumuzun tadilat-bakım gibi konularında bizlere yardımcı oldu. Sayesinde yavrularımız daha sağlıklı şartlarda eğitim alıyor' diye konuştu.

ÇEVRE DENETİM EKİBİ

Sincan Belediyesi ekipleri vatandaşları da bilinçlendirmeyi ihmal etmiyor. Çevre Denetim Ekipleri, kapı kapı dolaşıp vatandaşı çöp bırakma saatleri ve uyulması gereken temizlik kuralları hakkında bilgilendiriyor. 24 saat çalışan temizlik ekiplerine Sincan'da yaşayanlar 24 saat ulaşabiliyor. Vatandaşların temizlik çalışmalarıyla ilgili her türlü konudaki talep, öneri ve şikâyetlerini 269 27 27 numaralı Alo Çevre hattına bildirmeleri yeterli oluyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑