SİYASET

SİRMEN: "ASIL HEDEF 30 MART"

Dün gerçekleşen ön seçimden beklenen sonucu alan CHP Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, asıl hedefin 30 Mart seçimlerinden zaferle çıkmak olduğunu söyledi

28 Ekim 2013 Saat: 16:35
SİRMEN: "ASIL HEDEF 30 MART"
SİRMEN: "ASIL HEDEF 30 MART"

Sirmen, parti içi demokrasi sınavında partililerin büyük birlik ve dayanışma örneği gösterdiklerini dile getirerek, ‘’Kazandığımız seçim sonuçları zafer değil, üyelerimizin takdiridir. Bugünden itibaren ‘ben-sen’ yarışı değil, ‘biz’ varız. Tek hedefimiz bizi özlemle bekleyen İzmitlilerle kucaklaşmak ve Belsa Plazaya yeniden halkın yönetimini taşımaktır.’’ Dedi.
Sirmen ön seçim sonrası ilk açıklamasında tüm aday adaylarının değerli olduğunu, elele vereceklerini , kendisine oy veren ya da vermeyen bütün üyelere teşekkür etti.
Partisinin ön seçim kararı almasıyla hem Kocaeli , hem de İzmit’te demokrasi şöleni yaşattığını, ön seçim sonuçlarını Genel Başkan ve Genel Merkez yönetimi, il ve ilçe örgütlerinin takdir etmesi halinde, kendinsin de partisine ve İzmit halkına 30 Mart’ta şölen yaşatacağını ifade etti.
OY VEREN VERMEYEN AYRIMI YOK
Ön seçim sonuçlarının kazanan ya da kaybedeni olmadığını, çünkü birbirinden değerli çok sayıda aday arasından birinin seçileceğini, bunun da kendisi olduğunu anlatan Sefa Sirmen, hiç kimsenin üzülmesini istemediğini, üyelerin takdirine herkesin saygı göstermesi gerektiğini vurguladı.
Sirmen şöyle konuştu; “ Demokratik bir yarıştı ve geride kaldı. Kime oy verirse versin, her partilimiz görevini yaptı. Bana oy versin vermesin, herkese teşekkür ediyorum. Ayrımız, gayrımız yok. Şimdi elele verme zamanı. Hem aday adayı arkadaşlarımızla hem de tüm üyelerimizle sandıkta AKP iktidarını İzmit’ten göndereceğiz”
İZMİT HALKI VEFALIDIR
AKP’nin aday belirleme yönteminin aksine, CHP’nin demokrasiyi işlettiğini, parti adına halkın karşısına çıkacak adayı bizzat parti üyelerinin belirlediğini, bunun demokrasi kültürü açısından da örnek bir davranış olduğunu ifade eden Sefa Sirmen, “Sıra şimdi halkın takdirini almaya geldi. Geçmişimizi ve İzmit’e kazandırdıklarımızı vefalı İzmit halkı çok iyi biliyor. Bilmeyenler varsa onlara da biz anlatacağız. Yeni projelerimizi halkın takdirine sunacağız. İzmit’i yeniden eski parlak günlerine kavuşturacağız.”diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑