BELEDİYE

Şişli Belediyesi'ne DHKP-C merceği.

Ataşehir Belediyesi'ne yapılan yolsuzluk operasyonu sonrasında merceğe alınan bir diğer belediyenin de Şişli olduğu öğrenildi..

11 Aralık 2017 Saat: 11:11
Şişli Belediyesi'ne DHKP-C merceği.
Şişli Belediyesi'ne DHKP-C merceği.

Ataşehir Belediye Başkanı CHP'li Battal İlgezdi'nin yolsuzluk soruşturması kapsamında görevden alınmasının ardından İçişleri Bakanlığı'nın Beşiktaş ve Şişli belediyelerini de mercek altına aldığı ortaya çıktı. Özellikle Şişli Belediyesi'nde yolsuzluk iddialarının yanı sıra terör örgütü mensuplarının belediye kadrolarına yerleştirildiği iddiaları araştırılıyor. Emniyet'in bu konuda yaptığı incelemede en az 45 çalışanın yasadışı sol örgüt DHKP-C'yle bağlantılı olduğu tespit edildi. Bu kişiler arasında belediyede yönetici pozisyonunda olanların da bulunduğu belirtiliyor.

YÖNETİCİLER BİLE VAR 
Müfettişler tarafından rapor haline getirilen bulguların, önümüzdeki dönemde 'gereğinin yapılması için' İçişleri Bakanlığı'na sunulacağı öğrenildi. 
CHP'li belediyelerin, DHKP-C'nin sempatizanlarını işe aldığı ve örgüte parasal yardım sağladığı iddialarını daha önce de gündeme gelmişti. İstanbul'daki CHP'li belediyelerin yaklaşık 250 DHKP-C sempatizanını çalıştırdığını ve örgütün bazı binalarının inşaatını üstlendikleri gündeme taşınmıştı.

SON SKANDAL AŞK VURGUNU 
CHP'li Belediye Başkanı Hayri İnönü'nü görev süresince belediyenin adı bir çok yolsuzluk skandalına karıştı. Belediye son olarak aşk ve yolsuzluk skandalıyla gündeme geldi. Kentyol A.Ş. Genel Müdürü Hasnun Bayram Şişli Belediyesi Basın Danışmanı Şermin Terzi'yle yaşadığı aşk sonrası Kentyol A.Ş.'ye yapılan 27 milyon lira bağışı hesabına aktardığı iddia edildi.

.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑