GÜNCEL

Sitede özel güvenlik dehşeti

MERSİN’de özel güvenlik görevlisi, 45 yaşındaki Cengiz T., tartıştığı sitede oturan 57 yaşındaki Seydi Çiftçi’yi bıçaklayarak öldürdü.

28 Nisan 2013 Saat: 18:25
Sitede özel güvenlik dehşeti
Sitede özel güvenlik dehşeti
Olay, merkez Yenişehir ilçesi Güvenevler Mahallesi’ndeki Güven Sitesi’nde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan Cengiz T., daha önce kendisine hakaret ettiği iddiasıyla mahkemelik olduğu site sakini Seydi Çiftçi ile tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce Cengiz T., eline geçirdiği bıçakla Seydi Çiftçi’yi çeşitli yerlerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Çiftçi, kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi’nde öldü. Cinayet şüphelisi Cengiz T., polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

AĞIR YARALI HALDE SİTE YANINDAKİ İŞYERİNE KAÇTI

Bu arada Seydi Çiftçi’nin öldürülmeden önce site yanındaki işyerindeki güvenlik kameraları ile görüntülendi. Kamera kayıtlarına göre özel güvenlikçi Cengiz T. tarafından bıçaklandıktan sonra ağır yaralanan Çiftçi, çevreden yardım istemek için işyerlerinin bulunduğu yöne doğru koştu. Ağır yaralı olduğu için ancak birkaç adım atabilen Çiftçi, bir süre sonra bulunduğu yere yığılıp kaldı. Çevredeki esnaf, yerde kanlar içinde hareketsiz yatan kişinin yaşayıp- yaşamadığını anlamaya çalışırken görülüyor. Çevredekiler daha sonra 112 Acil Servis’i arıyor. Kamera görüntülerinde, panik halindeki esnafın, ambulans gelinceye kadar yaralı Seydi Çiftçi’nin başında beklerken, polisi arayarak durumu bildirdği, gelen sağlık görevlilerince sedyeye konularak hastaneye kaldırılan Çiftçi’nin, kurtarılamadığı belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑