GÜNCEL

Sivas'ta ev yangını:1 ölü 1 yaralı

Sivasta 2 katlı evde çıkan yangında 4 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybederken, babası da ağır yaralandı.

4 Ocak 2013 Saat: 23:10
Sivas'ta ev yangını:1 ölü 1 yaralı
Sivas'ta ev yangını:1 ölü 1 yaralı
Alibaba Mahallesi 10. Sokak'ta S.S., Y.S. ve 4 yaşındaki çocuklarının ikamet ettiği 2 katlı evde yangın çıktı. İddiaya göre Y.S., evde bulunan Hüseyin isimli bir akrabası ile demir kapıyı kilitleyerek dışarı çıktı. Y.S.’nin evden ayrılmasının ardından evin bir köşesinde bulunan kağıt parçaları yanmaya başladı.

Salonda oturan mide kanseri S.S. ile yatak odasında bulunan 4 yaşındaki oğlu B.S. dışarı çıkamadı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Sivas Belediyesi itfaiye ekipleri, balyozla pencereyi kırarak içeri girdi. Evden çıkarılan S.S. ve B.S. sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı. B.S., kaldırıldığı Numune Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Baba S.S. ise kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Olay yerine gelen polis ekipleri evde inceleme yaparken, anne Y.S. de yanan eve gelerek sinir krizi geçirdi.

 S.S. ve Y.S. çiftinin 3 çocuğu olduğu, 2’sinin yuvaya verildiği öğrenilirken, anne Y.S. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.Kağıt parçalarının neden yandığı henüz öğrenilemezken, Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay ve Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürü İbrahim Alaçam da olay yerine gelerek bilgi aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑