GÜNCEL

Siyanürlü katili arkadaşları anlattı!

İnternetten aldığı siyanürle şerbet yapıp anne ve babasını öldüren üniversiteli Mahmut Can Kalkan’ın arkadaşları, “Sakin bir yapısı vardı. Son zamanlarda bakışları değişmişti” dedi.

17 Mayıs 2019 Saat: 09:25
Siyanürlü katili arkadaşları anlattı!
Siyanürlü katili arkadaşları anlattı!

İzmir'de üniversite öğrencisi Mahmut Can Kalkan'ın anne ve babasını internetten aldığı siyanürü şerbet yapıp içirerek öldürmesinin yankıları sürerken, olayla ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.

Zanlının emniyetteki ilginç tavır ve davranışları polisleri bile şaşırttı. Cinayeti işlediğini itiraf eden zanlının, adını soran polislere, 4 yaşındaki kardeşinin ismini söyleyerek "Adım M. T. Kalkan" dediği ortaya çıktı. Kalkan, annesinin ismini soran polise ise "Fadime miydi? Neydi? Hatırlayamadım" dedi. Başta rol yaptığı düşünülen Kalkan'a sağlık kontrolünde "şizofren teşhisi" konuldu. Kalkan'ın ifadesinde, "Evet ben öldürdüm ama sebebini bilmiyorum" dediği öğrenildi.

OKULUN EN BAŞARISIZ ÖĞRENCİSİYDİ

Öte yandan zanlı Kalkan'ın geçen yıl sınıfta kaldığı ve 0.80 ortalamasıyla okulun en kötü ve başarısız öğrencisi olduğu ortaya çıktı. Kalkan'ın arkadaşları, "Çok sakin bir yapısı vardı. Son zamanlarda yalnız oturuyordu. Bakışları değişmişti. Belki bu rahatsızlandığına bir işaret olabilir" dedi. Anne Fatma (39) ve baba Mehmet Kalkan'ın (46) cenazeleri, Yozgat'ta defnedildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bidünya Haber | Dünya ve Türkiye Gündemine uzak kalmayın. Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑